Grå dag vädermässigt

 Nog blir man tröttare när det är grått och regnigt ute… om jag hade bott på landet idag så hade jag låtit Watson rasta sig själv, men om en stund så ska vi gå en tur som vanligt.

Igår kväll hade jag tålamod så det räcker och blir över… stickar nu på andra sockan med falsk fläta och kom till hälen. Inte kom jag ihåg hur jag gjorde och mönstret läste jag som djävulen läser bibeln. Sticka och repa, stick och repa, sen suckade jag djupt och drog upp allt ännu en gång och nu plötsligt fick jag ordning på maskorna. Den sista hälen jag repade upp hade blivit dubbel, har aldrig lyckas sticka två sidor på en gång som jag hade gjort, kan ju vara bra någon gång men inte på en häl det blev för tjockt.

Jag myser nu varje dag med vår nya taklampa och den lilla spoten som sitter bakom mig i soffan, de ska ringa från lampaffären när de andra två spottarna har kommit in. Så skönt att se vad jag gör.

Idag ska jag inte gå så många knop, har funderat på att baka något men det stannar nog vid att fundera. Magen har börjat mullra/gasa igång efter alla fikon och fibrer, stackarn vet ju varken ut eller in just nu så jag gissar att jag kommer att bli sittande en del på toa under dagen. Just det här när man känner att man behöver gå men inget kommer är ingen höjdare. Nog med skitsnack..

5 kommentarer på “Grå dag vädermässigt

 1. Hej vännen. Då man är frisk så tänker man inte så mycket på magen den sköter oftast sig själv. Men då den inte gör det så blir det en stor sak…. Något helt underbart som jag i alla fall njuter av är då magen fungerar – låter säkert konstigt för många. Jag har börjag ta Laktulos morgon och kväll och nu fungerar den bra igen..
  Kramar

 2. Här har också varit grått men just nu kom solen fram och mitt humör påverkas jättemycket av vädret tycker det blir tydligar ju äldre man blir .
  Hoppas du får rätt på din mage för det vet man ju hur jobbigt det är att vara hård i magen . Min son har jätteproblem och vi fick tips på något som fungerar både på hård och lös mage vilket han har problem med och detta medel har fungerat jättebra , det heter Lunelax och finns på apoteket om du vill prova .
  Kramisar
  Lotti

 3. Bibbi.. Laktulos ska jag be min läkare att skriva ut, det var ju av henne jag fick kaliumtabletterna som satte stopp för magen. De lär jag få äta så lika bra hon skriver ut recept så kan jag hämta när jag behöver.
  Tack för tips både Bibbi och Lotti.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s