Nya tider hrmf..

Mannen har rensat ut allt i husbilen så nu har jag lite att tvätta… kan ju inte smita från allt här i livet eller hur? Inför höstens avställning av husbilen är det en hel del som ska skötas om, han har tömt alla tankar och tillsatt reningsmedel så att det inte ska växa något under vintern. Alla dynor och madrasser har han släpat hem, de ska dammsugas och torkas av och sen stoppas ner i plastpåsar med malkulor. Jag vill inte hämta husbilen i vår och kliva in och känna mögeldoft sittandes i allt tyg. Ska ska vi sätta dig Torrbollar en bamsestor och så några mindre, allt för att inte få mögel, fukt i bilen. Jag ser husbilen nu ifrån mitt arbetsrum och jag suckar och längtar, lilla gollen vår kära husbil.

Idag är det min dag, Watson är hos hundvakten och jag har inte vant mig vid det ännu. Insåg när jag började ila runt med vattenkannan bland blommorna att jag inte behövde skynda på för jag har ingen hund att gå ut med. Det passar mig perfekt, jag har ringt till min sjuksyrra och pratat med henne om sänkan, men det var inte så mycket med den mer än att jag kan ta tempen och se ifall jag får någon, blir jag dålig så är det ju vanliga husläkaren som ska ta hand om det.

Jag har däremot ledsnat på att hosta och flåsa och har tagit cortison idag igen, det var det vi kom fram till syrran och jag att mjölksyran nog kommer för att jag syresätter mig så dåligt. Jag oroar mig för spirometri testet jag ska göra nästa vecka går ju inte att klara ett sånt som jag mår nu. Men med cortison kommer det nog att funka fint till nästa torsdag.

Men inte kan man oroa sig en sån här ljuvlig dag med solen i hälarna var jag än går.

6 kommentarer på “Nya tider hrmf..

 1. Härligt, låter som du har en bra dag!Och tänk, gullbullebilen ska ni fara runt i nästa vår igen.En härlig längtan kanske?

  Och vet du ang syresättningen, ta en plastflaska fyll två tredjedelar m vatten och bit slang (plast)och blås i, dra in luft genom näsan och blås ut i flaskan.Ger motstånd som ger mirakel för syresättningen.Jag gjorde så på hospitalet, från 72% till 98 på tio blåsningar.

  Varma kramar

 2. Tror det är klokt att städa ut och damma av allt innan bilen ska i malpåse för unkna dofter är verkligen ingen hit!

  Oroa dig inte för mycket för sänkan. Jag hade hör sänka i ett par år utan att man hittade någon anledning. Helt plötsligt blev den normal!

  Hoppas Watson har haft det bra men det har han säkert. Han går kanske upp ett par kilo på kuppen 😉
  Kram!

 3. Vb.. gulle dig, jag tar mina cortison så blir jag snart av med mjölksyran i kroppen. Men tipset är kanon, kanske hinner pröva det innan jag ska opereras.
  Kram

  Znoggis…Ha ha precis rätt znoggis, jag sa från början att han inte fick äta mer än sin mat, för att han inte skulle bli tjock. Men när de var här och fikade så undrade de om de verkligen inte fick ge honom något? Då avslöja vi att han var väldigt bortskämd och att en bit av både ena och andra slinker ner så ok men han får inte bli fet.
  Kram

 4. Städa är nog bra, jag hade stor städmani för någon månad sedan. Denna vecka har jag återgått till städandet och försöker reda upp röran som kommit till de senaste fem veckorna och jag mår faktiskt lite, lite bättre.

 5. bebispunktnu.. men så roligt att se dig igen, det var ett tag sedan.
  Städa har jag alltid gillat, jag gjorde mina listor och strök uppgifterna varefter. Men nu är det inte så mycket med städanden men jag gör så gott jag orkar. Ikväll bad jag min man ta ner gardinerna i arbetsrummet, fick för mig att jag ska tvätta rutan imorgon och sätta upp en ny gardin. Vi får väl se hur långt jag kommer, känner att det är så typiskt mig, tar 5 cortisontabletter och känner mig lite pyttelitet bättre och ska direkt tro att jag är frisk för sånt där jag gjorde förr ha ha.
  Skrattar åt mig själv, men envis som jag är så skulle det inte förvåna mig om jag tvättar av fönstret i omgångar och sen stryker gardinerna och låter det ta lååång tid. Ett heldagsprojekt för mig…
  Kram på dig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s