Invärtes darr

Sitter här som dagen efter med lite invärtes darr av upphetsning inte bara över mina egna ev framgångar med att få den där njuren utan glädjen över att både Nina och Bibbi har fått nya hjärtan denna månad. Det är stort, jag kan inte skriva annat och jag tänker på båda och hur de har det och hur det går för dem. Det var fint att läsa om Bibbis glädje över att Nina fick sitt hjärta och samtidigt så sorgset att hon som också var så dålig fick vänta. Tanken att även hon skulle få ett samma månad fanns nog inte i mina tankar. Folk väntar ju åratal på njurar som det finns gott om på ett annat vis, men ändå inte på långa vägar räcker till alla. Men hjärtan.. att de kunde få fram två stycken som passade, det är ofattbart och gör mig hög.

Det blåser ute vilket inte är ovanligt när man bor på en ö med vatten runt om, men solen, gud så den skiner idag… är det jag som är annorlunda eller såg solen ut så här för någon dag sedan? Snart ska Watte och jag gå ut och njuta av en långsam promenad, ta del av hösten otroliga doftrikedom mitt i fukten. Jag har ett par pepparriskor som jag tittar lite på, ingen svamp jag plockar men det är kul att se hur länge de står och hur de sakta kom upp ur jorden och nu sakta sjunker ihop igen ner i myllan.

5 kommentarer på “Invärtes darr

 1. Det var alldeles för länge sedan jag var här och hälsade på (dåligt samvete), men Nelson tackar för dina kommentarer under tiden!

  Vad skönt att du äntligen har fått din njure. Det måste kännas alldeles fantastiskt!/ hoppas du får en underbar höst! Kram

  P.S. massor av kramar till Watson!

 2. Nelson.. så roligt att få besök av dig. Jag har inte ännu fått en njure, men det verkar vara på gång nu med undersökning av min givare och allt som ska till för att komma till en transplantation. Jag gissar grovt att det kanske blir dags i början av nästa är, januari-februari? Vi får se..
  Kram tillbaka

 3. Oj så roligt att det rör på sig för dig! synd att utredningen ofta tar sån tid men det är ju bra också för donatorns skull att allt är ok. Klarar du dig utan dialys innan så är det ju också fantastiskt!
  Eftersom det är första gången för dig kommer det nog att gå som hejsan och du springer runt med Watson bara efter ett litet tag! 🙂

  kram HarrietN

 4. Det är fantastiskt med alla som får nya organ , det är verkligen ett mirakel så långt man kommit i donationer synd bara att det inte finns tillräckligt med organ till alla som behöver men jag blir lika glad var gång jag läser det går bra .Hoppas du inte behöver vänta allt för länge och att ditt tillfrisknande ska gå så fort som möjligt för dig , sedan kan ju allt bara bli bättre eller hur ?
  Kramisar /Lotti som ska ut på kvällspromenaden med vovisarna nu innan mörkret faller.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s