Idag är det en fin dag

Idag är min surdeg klar vilket betyder att jag ska baka ett gott matbröd. Jag ska sätta mig och bläddra lite i olika recept och se vilket jag ska göra, det kommer att bli ett som blir färdigt idag har jag tänk för vi har inte så mycket bröd kvar.

Fin höstdag idag och jag ska snart ut på min vanliga tur, känner mig lite piggare idag och vädret gör säkert sitt till. Just idag är jag inte så inspirerad att skriva har suttit och ringt till mammografin för att avboka min tid dit. Jag orkar inte med den undersökningen i år, jag bad dem kalla mig vid samma tid nästa år. Sen ska jag avboka tiden hos hematologiläkaren, om det inte är något fel på mig, så vill jag inte ta upp hennes tid, det finns folk som verkligen är blodsjuka som behöver henne. Jag får väl svar på testerna de tog av min läkare när de väl kommer. Men det är inte lätt att komma fram till tidsbokningar, jag ringer och ringer, upptaget mest hela tiden.

Som omväxling tänker jag inte tala om att min mage är uppblåst… kan jag ha mjölkmage tro? Jag tänker heller inte prata om att kroppen gör ont eller att jag mår lite små illa och oroar mig för att jag ska få besök idag av millanmill. Nej, då jag ska inte prata om min kropp idag och alla åkommor som drabbar den. Idag är det en fin höstdag …

7 reaktioner till “Idag är det en fin dag

 1. Märkligt nog är det både omöjligt att få en tid och när man sedan väl fått en så blir man inte av med den! Man kan knappt ringa till våra sjukhus längre. Skumt!

  Önskar dig och din kropp en fin höstdag!

 2. Låter härligt med bröd och den fina höstdagen! Här har vi kommit in i fina vinterdagar nu, jovisst nattfrost och is på vattenpölarna, skrapa bilrutorna och på med vinterdäcken.
  Men strålande fina soliga dagar som känns alldeles för korta bara, det bli mörkt redan vid femtiden, vilket får mej att längta efter den vita snön som ska lysa upp!
  Ha det så bra min brödbakarvän!

 3. Vad roligt att du orkar hålla på med bakning. Så gott med hembakt bröd och billigt.

  Att komma fram till vården är verkligen inte lätt. Man får inte vara för sjuk, när man sitter och ringer.

  Kram

 4. Kära du! Jag blir lite förvirrad ska jag svara på din eller min sida. Nu svarar jag på din. Det kanske ser ut som jag gör mycket men jag är en riktig slöhög ibland. Det där med magen är väl ett kapitel för sig. Jag har ju chrons också så jag var konstig i magen innan. Fast ena gången fick man någon sliskig sirap för att magen skulle sköta sig. Fick också magkatarrsmedicin och magen bullrade man blev kallad bongotrumman här hemma. Det är klart att man funderar på hur det ska bli sen med alla med. osv. jag äter 11 st dom är rätt små så det går bra. Jag har ställt in min mobil på larm morgon och kväll så jag inte glömmer att ta den, samt att mannen alltid påminner. Tänk att det inte ska räcka med en sjukdom, en del får allt. Fibro. är väl också en besvärlig sjukdom, men du måste ju bli piggare av en ny njure som tar bort gifterna i kroppen. Nu hoppas vi att tiden fram till ditt njurbytet går fort.
  Kram på dig!

 5. Tack för svaret, jag undrar jag om det inte är så att magen också blir konstigt av njursvikten. Magen brukar jag inte ha problem med mer än att jag inte får gå så ofta på toa. Men nu börjar jag känna mig som en sån där uppblåst gurglande bubblande konstig mage så något är det väl.
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s