Sover som en dö sill mest hela tiden

2273214095Igår var jag uppe och igång men fann ingen lust att skriva … idag har jag nog fått en släng av något för jag har sovit hela dagen utom den stund det tog att gå ut med Watson. Just nu har jag kafferast ifrån sovandet … ska nog snart lägga mig igen.

Får nog ringa mannen och be honom köpa ärtsoppa och pannkakor med på vägen hem, ikväll får han äran att gå på ljusparty till min dotter, dit kommer jag inte. I värsta fall så får jag väl bara ringa dottern och meddela vad jag ska ha för ljus, om nu mannen inte är så road vilket jag kan förstå.

De få gånger jag har varit vaken under dagen så har jag funderat på vad det är med mig, tankarna snurrar runt att den där sista njurfunktionen är på G att ta slut… eller är det en förkylning utan snor eller annat än? Med tiden får jag se vad det är med mig … så nu vet ni varför det är tyst här och ingen som kommenterar härifrån bana 5.

Gnatt Då! 45

8 kommentarer på “Sover som en dö sill mest hela tiden

 1. Det här inlägget kunde jag nästan ha skrivit… Jag funderar också ofta på om det är min dåliga njurfunktion eller någon annalkande förkylning som gör mig så trött. Något svar får man förmodligen aldrig, det är bara att sova på och hoppas att det botar eventuella förkylningar innan de hinner bryta ut. Sov gott!

 2. Jag önskar dig en god sömn oavsett varför du behöver sova. Inga mardrömmar utan bara härliga sköna drömmar som man gärna stannar kvar i.

  God natt kram!
  Boel

 3. Kan väl vara både det ena och det andra eller kanske en kombination. Det går mycket skräp just nu och är man inte i topppform innan så… Unna dig att vila så mycket som du behöver.

  Kram!

 4. usch då …har du en sån dära trötter dag …hoppas de blir bättre snart …å så glad jag blev i dag ..tack för de fina i lådan…gulle dig ..kram

 5. Det kan nog vara, som Znogge, både det ena och det andra. En förkylning däckar ju vem som helst av, och om det då är som i ditt fall också njurarna som ger upp, ja, klart du behöver vila.
  Kram på dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s