Ska f*n va polis!

321140135_4f5497ef8c Så var det dags för saffransbullarna, degen jäser. I år ska jag göra en annan sort saffransbullar med mandelmassa i, måste ju variera mig lite. Jag valde mellan att åka till Willys och handla eller baka bullar, orkar inte med allt jag vill. Känner mig så sur idag över att jag är så risig, flåsar igen och har fått öka upp kortisonsprayer hoppas det hjälper.

Idag är jag så himla darrig, tycker ibland att jag tappar kontrollen helt över min kropp. Jag vet inte vad den vill och vad den säger till mig längre, alla normala gränser har suddats ut och det gör mig både rädd och frustrerad och ärligt talat jäkligt förbannad. Idag har jag sagt till mannen att jag är så sjukt trött på att vara sjuk, jag vill inte känna den här begränsningen längre, inte tappa orken titt som tätt.

Märker att mitt humör åker kana mest hela tiden, ser jag på tv så är jag som en tryckkokare som exploderar med jämna mellanrum. Jag blir galen när orättvisorna kastas rakt i ansiktet på mig med alla de där gubbarna och kärringarna som skor sig på allas bekostnad med sin girighet. Jag blir så förbannad när polisen inte kan förvisa en man utan att han rymmer och blir nästan påkörd och sen körd till sjukhuset för att i nästa sekund få stanna i vårt land. Då blir jag rosenrasande över att systemet som vi har valt inte funkar att polisen är så tafatt, att vi har bakbundit våra poliser så att de nästan inte kan göra sitt jobb. Undrar varför inte vår polis får sätta handfängsel på folk som ska utvisas för att undvika allt rabalder? 

I ena stunden svär svenska folket över att polisen inte tar i med hårdhandskarna mot vad det nu är de förväntas göra för att i nästa stund bli påhoppade för att de har vridit tummet av någon idiot på stan. Ska fan va polis! Har vi lagar som vi har satt, ska de banne mig efterlevas…

Nu ska jag snart baka ut mina bullar, sen kan jag sätta mig i soffan och reta upp mig lite till på allt som inte verkar fungera i vårt samhälle… en sån dag är det idag, imorgon förhoppningsfullt en starkare, gladare, friskare dag.

17 kommentarer på “Ska f*n va polis!

 1. Hörrö skruttan jag fick ta kortison i tablettform för att bli av med flåsandet. Så nu är jag tillbaka som tidigare, inte kunde jag sänka antalet kortisonspray så mycket som min läkare trodde.
  Så nu börjar jag om med mer spray och tabletterna några dagar till för att få ordning på lungorna igen.
  Kram

 2. Jag bakade saffranslängder härom dagen med mandelmassa i jättegott. Ja vad man kan sitta och reta upp sig framför tv:n istället för att spara på energin.
  Kram

 3. Lussebullar- jag längtar redan! Till och med glögg ska bli mysigt att dricka. Egentligen alldeles för sött för min smak, däremot tycker jag om att blanda i glöggkryddor i uppvärmt vin/juice. Har bara en vattenkokare, brödrost och mikro här så det är lite svårt att baka. Har gjort planer för att låna ett kök till nästa helg för att baka lussebullar inför lucia. Vi ska även passa på att köpa lite billigt julpynt och gemensamt pryda vårt ”block”, ska bli riktigt kul.

  Sköt om er allihopa, hälsa till resten!
  Kramar P

 4. Det är väl inför alla godsaker inför jul som man får hemlängtan när man bor utomlands som du. Jag kan tänka mig att en lussebulle aldrig smakar så gott så där, eller varm glögg.
  Hur var det skulle du hem över själva julen?
  Jag hoppas dina studier går bra, tänker att vi hela släkten kan komma sen och teraputta oss hos vår egen psykolog. Det låter väl fint om än oetiskt ha ha.
  Puss o kram många gånger om

 5. Kvinnotankar … tänk att även vi har fått ordning på skatbot under datan. Vi bytte ju rum för ett tag sedan och mannen fick ihop det riktigt fint.
  Dammfritt är aldrig fel, jag har ju Watson som kryper in både här och där och det kan vara rätt avslöjande när han kommer ut med damm runt nosen och nyser. Har aldrig sett en hund nysa så ordentligt, han slår käften i golvet för varje nysning och tar sats för att nysa igen. Ser kul ut allt utan det att han slår käften i golvet då.
  Kram

 6. Man blir så jävla arg på allt skit som florerar. Håller med. Vad ska man göra med alla som lider? För att skydda mig själv har jag blivit cynisk och kall.
  Idag viner det ute och det är lågtryck. Det känns i hela existensen. Förstår om du mår sämre vissa dagar som inte har full funktion på systemet.

 7. Japp, det var du som har inspirerat mig för att göra eget bröd. Ville tom länka, men sen helt plötsligt hittade inte din inlägg om brödet. ???? eller har jag drömt om det?

  Jag och Nikki kanske inte umgås så där mycket, vi åt lunch bara engång, men det var super trevligt. Du är självklart också välkommen nästa gång. För det blir nog några gånger till.

  hoppas att dina cortison tabletter hjälper dig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s