Arg som ett bi

2521657563  Det syns att jag har bakat idag… mina tangenter är mjöliga, kan bli så där när jag får brått att kommenter något.

Dagen började lite tveksamt, jag är inte så stark, men vill göra en hel del som jag borde överräcka till maken. Men går det så går det tänkter jag och sätter igång, dottern ringde och kom över, hämtade Watson på promenad. Då tänker jag att den energin jag sparar på att slippa gå ut med honom kan jag lägga på att tvätta köksfönstret och byta gardiner där, blir ju ingen jul när rutorna är så där skitiga.

Så jag flåsade 😦 mig igenom fönstertvätten och höll mig på rätt sida om fönstret, lite långt ner om man faller, så där 7 våningar. Min älskade fåglar pickar ju på bollar och nötter som jag har hängt i köksfönstret, men det blir som små fettprickar från bollarna som fastnar på rutan, jag fick bort det mesta men orkade inte gno det där extra som behövdes för att det skulle bli skinande rent. Sen kom dotter arg som ett bi för att jag höll på och strök gardiner och hade tvättat fönstret, ”kunde ju jag göra sa hon” Äsch sa jag tänkte bara få det gjort, men hon strök sista gardinen och satt upp det hela.

Jag tvättar småkläder, de är så söta att hänga på tork. Dottern fick nostalgi fnatt när hon såg sin första små svarta lackskor. En liten T-shirt tog hon och ska sätta in i en ram och ha på väggen. När hon såg sina första små skor så sa hon att tänk nu för tiden så förstår jag varför folk har små skor som står framme. Hon ville väldigt gärna ha de där första, men de är ju även för mig så goa … jag sa du får ärva dem efter mig. 🙂

Nu håller jag på med middagen samtidigt som brödet är i ugnen, det ser ut att bli stort och fint. Nu är det dags för korvar och surkål igen till middag, jag kokar potatis och har lagt ner olika korvar och bogfläsk i bitar. Sen kokar jag surkål med rivet äpple på sidan om. Så mycket mer händer nog inte här idag, har tänkt att mest ligga i soffan ikväll och titta på TV

8 kommentarer på “Arg som ett bi

 1. JA; MEN! Din dotter har ju rätt. Du stojar ju mer än … jag tex. Ta´t lugnt kära vän! Du kanske borde få lite lagom mycket synfel till råga på allt så du inte ser prickarna på fönstren…. 😉
  Gott med nybröd *mums*
  Ha en skön kväll:)

 2. Men hjälp, vilken energi! Det är ju så att man blir matt bara av att läsa. Men jag förstår dig! Du ville fixa och göra saker själv! Dessutom är ju nybakat bröd bara en njutning!

 3. Jösses med den rubriken vågar man knappt titta in… 🙂

  Lite håller jag med dottern men å andra sidan är det skönt att kunna själv också.

  /Jenny

 4. Jag tror jag ska posta en flaska superlim till din dotter & be henne limma fast dig… 😉

  I övrigt så ger du mig lust att gå upp på vinden & borra ner näsan i alla 56’or & 62’or som ligger där uppe! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s