Avbön och provsvar

Huvudet är fullt av så mycket tankar på mitt lilla barnbarn som enligt gårdagens ultra väger 2 kilo, han är så liten så liten. Mamman är pytte liten, tunn med en liten mage, men barnet mår bra, klart att man inte får en kanon stor kula om man är en pyttig person eller hur, då blir det en liiten bebis.

Pratade precis med min donator, hon mötte läkaren idag och alla basblodprover + urin var bra. Min donator R sa till läkaren att nu får de väl sätta igång det hela. Men se det gick ju inte, utan det var så många steg som skulle tas … herremingud så de håller på. Men ok, R ska åka till Mauritius och leva livet ett par veckor, så nu händer det ingen förren i januari.

Mina prover var sämre och jag får nog börja äta kalium igen … ät mer bananer och choklad sa syrran, har ni hört någon som har gått ner i vikt av en sån diet?

Brödet var gott och tyska surkålsmiddagen smaskens.

Jag får allt göra lite avbön till er alla, jag har varit så dålig på att kommentera i era bloggar. Orken fallerar upp och ner, mest ner, men jag får nog ett energiryck rätt vad det är.

8 kommentarer på “Avbön och provsvar

 1. Spar du energin till att tvätta fönstren! 😉

  Skönt att höra att allt ser bra ut med donatorns provsvar; nu är du inne på upploppet!
  Du får lyxa med mörkare än mörk choklad, den är ju lite mer viktvänlig! 🙂

 2. Jag tror helt ärligt att du har nog med att hinna läsa alla kommentarer och tänka på dig själv, kanske även familjen, vem vet…
  Tvätta fönster kan väl A göra, som gammal, med betoning på gammal, handbollskeeper är han ju van att flaxa runt med armarna!!??

  Go natt och sov så gott!!
  Göran

 3. Tassar runt i tidiga morgonen å läser lite som vanligt..nått som är gott är ..skivad banan med mjölk …eller vaniljyoghurt ..skivad banan å så lite k-special flingar ..å vad jag saknar vanligyoghurt ..*s* ..de skulle jag ju inte ha skrivit ju ..kanske kan jag fixa till de genom att ha i vanligsocker i tofun..får fillilura på de 🙂
  ha en så fin dag som det bara går vännen ..här är det vitt på backen i dag ..kram kram

 4. Önskar åt dig att saker skulle kunna gå lite fortare och lite smidigare.
  Jag undrar om det är så smart av din donator att resa till Mauritius innan operationen? Resan hade nog varit bättre efter operationen, när hon har återhämtat sig.
  Men det är kanske bara jag som tycker så.

  Chocklad och bananer är ju gott, men smal mat vet jag inte om de kan betraktas. Kan man inte ta kalium i tablettform?
  Fast jag äter banan varje dag ibland upp till 3 bananer per dag. Det är min mellanmål, förmiddag eftermiddag och runt 9 på kvällen. Sen i somras, då jag har bestämt att jag vill hålla vikten och helst minska också lite till genom att äta mindre men ofta. så det blir cirka 6 gånger att äta lite. På det sättet hinner jag alltid äta innan hungern sätter i.

  Ha en bra dag.

 5. Man kan ju tycka att det är dålig planering med den resan men det är ju inte så lätt, vi har ju fått vänta och vänta och aldrig kunde jag få ett datum där jag kunde säga att det garanterat skulle sätta igång. Så blev det som det blev.
  Jo, jag har börjat att äta kaliumtabletter igen.
  Kram

 6. Håller med dom andra att det gör ingenting att du inte hinner med att läsa bloggarna för du har nog ändå eller hur. Sedan när du fått en ny njure får du slå klackarna i taket och ta igen allt. Jag tycker att det är jätteroligt att du ska bli Farmor det är helt underbart. Ta det lugnt nu framöver och ha det bra.
  kram skytten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s