Att få något gjort

47540uhbk3mi2fh Sitter här och tänker på mitt splittrade jag… började bädda sängen, hittade lite skräp på nattduksbordet som jag tog med till sopåsen i köket, började där plocka med disken och hör att tv:n står på, går för att stänga av den och ser att en blommas blad är fula, börjar genast ta bort det som går, men inser att jag behöver sax, ut i köket hittar jag vattenkannan och börjar skvätta lite på blommorna, kommer till vardagsrummet och inser att jag var ute efter en sax….för att klippa bort resten av de vissna bladen och tjocka grenen. Sätter mig ner vid datorn, hör igen att tv:n inte är avslagen, när det slår mig att sängen är bara halvt bäddad.. ja, jisses vad gör man med sig själv?

Tror ni att detta är en morgon vimsigare än vanligt har ni fel, det är så här okoncentretad jag har blivit. Mycket olikt mig, men nu är det som det är.

Jag ska nu sätta igång här hemma och dona lite inför besöket vet också att millanmill är på gång att kika in. Dottern lämnade in en kasse med varor som millanmill köpte på dotterns lightparty.

Jag försöker daska lite extra energi ur min kropp idag då jag ska få det där besöket av damen på soffan för er som minns.

Gårdagen blev väldigt trevlig och framförallt lättsam, mamma kom med nybakt saffransbröd och kakor och det är ju alltid lika välkommet. Mina saffransbullar är snart slut, så det var bra att få två påsar till i frysen. Dottern och svärsonen var hungriga och frågade om de fick göra mackor.. klart de fick och så tänkte jag för mig själv ”jaha nu får jag baka matbröd igen”, hade precis före de kom konstaterat till maken att jag inte behövde baka matbröd igår kväll, det räcker till idag. Men så blev det till att baka ett bröd iallafall, jag gjorde en snabb variant med lite pumpafrön och aprikoser.

Det är fina kommentarerna om att jag borde skriva en bok bugar och tackar jag för. Klart jag har tänkt på det många gånger genom åren, men ärligt talat vet jag inte vad jag skulle skriva om? Man måste ju ha en idé för att skriva och jag kan bara vara privat eller så skriva om andligt tänkande och det är det så fruktansvärt många som redan gör. Men det värmen väldigt allt beröm och jag suger i mig och låter egot få sig en kick.

Om jag ska skriva något någon gång så måste jag nog först blir frisk så att jag kan hålla mig till ämnet eller helt enkelt hålla en röd tråd där den ska vara i en skrift.

Nu måste jag fortsätta med allt halvgjort här hemma.

En kommentar på “Att få något gjort

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s