Yes, jag lever!

1218672qvx0ictvm1                                            

Sitter här och njuter av nåden att få träffa en själ, helt ny men ändå så välbekant. Lyckan att få spegla sig själv i en själsfrände har varit helt enormt, jag är glad uppslupen och känner igen mig själv. Energin flödar och jag kan nog heala en hel värld just nu.

Så mycket jag har fått höra från hennes resor och möten med annorlunda miljöer. Jag kommer aldrig släppa hennes framsträckta hand, så underbart att få till sig när man själv är som ett utskitet äpple.

Det är ju inte så att jag saknar ord utan mer att jag saknar de rätta orden, det var så länge sedan jag hade ett möte på den här ”nivån” ett möte som berör något som alltid har funnits där, men varit orört många många år.

Lyssnar med hela själen på en CD där The Real Group sjunger för mig, bara för mig. Det var säkert ett år sedan jag lyssnade på min favoritgrupp … Det händer saker med en när man får dessa själsliga möten. Jag fick så mycket kraft idag av henne,  jag känner hur jag svamlar här och nu, det är för att jag fortfarande är så exalterad.

En själ så snuddande lätt mot mig med skrattet och glädjen i det djupa seendet. Så befriande så uppfriskande, möten att se fram emot, resor att göra tillsammans, tankar att dela en hel värld att utforska.

Just nu just idag lever jag starkt med all min energi….

10 kommentarer på “Yes, jag lever!

 1. sicket härligt inlägg! Lite glada miner verkar det som istället för att hela tiden få kämpa i vardagen så har du iaf fått nått att tänka på å känna efter det där mötet 😛

 2. Kul att du har lite possitiva tankar för en gångs skull och att du har fått i dig lite energi hoppas att det sitter i ett tag så att du känner dig lite mer pigg. Det unnar vi dig verkligen.
  Ha en bra dag
  kram skytten

 3. Sköna kommentarer från en härlig kvinna, även om jag varken träffat dig på väldigt länge eller umgåtts särskillt mycket innan heller för den delen!!
  Tänk att en person kan få en att känna sig såå mycket bättre!!??
  Ganska förunderligt när man tänker den tanken, för hur vore det om gemene man/kvinna var bättre på att lyfta blicken och ”våga se” den vi möter på vår vandring…
  Jag är övertygad om att många skulle kunna må sååå mycket bättre om man ”bara” vågade ta första steget till ett möte!!??

  Du, vart får du allt ifrån!?? Ett utskitet äpple!!??
  Helt obetalbart!!
  Ha en bra dag och keep up thoose happy thoughts!!
  Göran

 4. De var en bra start att läsa din blogg idag. Tänk att ibland kan allt vara precis på topp 🙂 allt stämmer och humöret är som det skall vara. Så skönt. Glad för din skull.

  Men jag är så himla kass på att känna igen namn på gruppen, om de inte är någon himla välkänd person/grupp. Men måste nog leta upp detta och lyssa på The real Group.

  Ha de gott/Kicki

 5. Härligt att läsa att du har bra dagar också, du måste komma ihåg de dagarna då det blir tungt..Sen finna styrka som du gjorde i The real . Det är inte lätt. Sen har vi kvinnor inte bara oss att tänka på utan dåligt samvete gentemot alla anhöriga – tänk om vi kunde sudda bort det dåliga samvetet, kanske ger vi också så mycket energi att inte visa hur vi mår så det också tar energi… Allt blir bra tillslut men väntan är lång och då vi kommit igenom den så finns det inga stora saker som inte går att hantera, det blir lite av småsaker mot det vi går/gått igenom. Titta på mig – allt löser sig -finn bara något att hålla fast vid .
  Massor med kramar från mig!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s