Förbaskade Irländare

 

Måste bara få skriva några sannerligen irriterade rader över Irländarna. Först kör de sin jävla lobbying i korridorerna i EU så att vi inte får importera det fina köttet från Argentina. Sen när de har satt stopp för det bästa köttet så skickar de sitt eget skitkött till oss, förgiftat…

Snacka om tjusig EU politik, tänk om de kunde bry sig om både djur och människor. Jag är inte mycket för den där stora sandlådan de kallar EU, tänker på de politiker vi skickar dit? Vad kan det för något? Inte annat än att de har gjort sig en egoistisk politisk karriär för sig själva, ser till att de tjänar pengar på vadå? Ja, vad i herrans namn gör kärringarna och gubbarna där hela tiden? Bara fläskar inte pengar i sin egen börs och till sin pension? Jag bara undrar?

Finns det något som har blivit bättre sedan vi tvingade in i EU? Jag skriver tvingades för det var ju Ingvar Karlsson som anmälde Sverige dit som medlem, då var det inte något snack om vad vi, folket ville. Undrar om vi fortfarande betalar mest av alla länder? Varför då? På grund av flata politiker som inte kan förhandla, det är inte personer, hårda förhandlare som vi har skickat dit.

En politiker som har varit i sitt lag, rött, grönt eller blått sedan tonåren för det ska börjas i tid det som krokigt ska bli. Så vad får de för uppfattning om livet, det äkta slitsamma livet som vi andra växer in i med tiden? De har en hög lön från början, behöver inte betala varken för vård eller medicin. Antar att de har gratis månadskort om de nu inte åker taxi som vissa gör rätt ofta. Fria tider verkar de ha, inte sitter de i riksdagen där man korkat nog tror att de ska sitta. Nej, de sitter på sina kammare och gör vadå? Vem vet vad det gör överhuvudtaget? Höjer sina egna löner gör de hela tiden oavsett hur kriserna drabbar alla andra. Sommarlov större delen av sommaren och en bit i på hösten, så har de väl säker alla skurlov och höstlov och annat fyffens bara de slipper jobba så mycket som möjligt.

Så där ja, nu har jag morrat klart för denna gång. Men jag är ju en av folket, så min åsikt är ju inte värt ett korvöre, dumt att man inte blev politiker, där kan man ju få vara hur korkad som helst, så där kunde nog jag passa bra , med njursvikts korkskallen. Sitta av några perioder, så kan man gå i pension sen, välbetald sådan till skillnad mot alla som jobbar för sin pension. Jag tror att en handfull politiker jobbar, jag menar verkligen jobbar och vill något, men jag är säker på att större delen bara ingår i ett spel för gallerian och det är vi det som ska se på med st0ra ögon och lyssnande öron, som ska tro på allt som de rapar ur sig.

Hur min dag har varit? Jo tack, helt kanon. Jag har även denna dag varit ovanligt energi fylld och har fått lite gjort. Sonen och fästmön med den goa magen kom över på kvällen på en fika. Det händer ju en del runt mig som jag inte skriver om så där som livet är för alla, folk hör av sig och man planerar möten och saker man ska handla och göra. Men nu är jag trött som bara den och måste hoppa i säng.

2 kommentarer på “Förbaskade Irländare

 1. Törs man säga nått eller åker man på en råsop själv då!!??
  Nä skämt åsido, håller fullständigt med dig i frågan och har själv funderat över hur mycket Sverige (VI!!!) skyfflar in i EU och får så extremt lite tillbaka…
  Vi har det väl för bra!!??
  Jag har en känsla av att tiderna kommer förändras och då inte till det bättre!!
  För en del har det ju redan blivit sämre, jag tänker bl.a på alla som får gå från sina arbeten eller elever som inte komer ut i praktik pga. den minst sagt nedåtgående ekonomin…
  Jaja, nu är det dags att binga…
  God natt!!

 2. 🙂 Ja, man vet aldrig var råsopen hamnar när jag sätter igång och vevar. Men du går fri…
  Ja du, visst är det synd om alla som får gå från sina jobb, det är väldigt märkvärdigt jämt med Volvo. Det skrivs en massa och staten går in och betalar fast det är ett privat USA ägt företag. Märkligt.. alla andra får väl klara sig bäst fan de kan. Bilföretagen har ju inte anpassat sig och tillverkat mindre bilar genom åren och inte sett till att det har blivit en naturlig avgång av folk varefter. Nej, de verkar bara ha kört på och struntat i alla varningssignaler som de har haft i många många år om en nedgång. Att då inte anpassa sig efter det är inte klokt och sen ska vi betala för det hela.
  Paket hit och paket dit… och hon i regerigen Maud babbelmajjan pratar oavbrutet i interjuver, låter som en uppdragen papegoja.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s