Ensidiga jag

570057guwilak9ki

Börjar dagen med att sova länge och blir väldigt förvånad när solen skiner. Skyndar mig iordning och går ut med Watson, just idag är jag helt slut i kroppen, men tänker gå lite längre för att få njuta av solen.

Ha ha tillåt mig skratta högt, efter den vanliga kortare svängen började jag må så illa att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Magen är orolig och jag får göra allt jag kan för att komma hem. Väl hemma så kasta jag kläderna efter mig i en lång rad, bara jag kommer in till toan snabbt nog.

Kroppen är ju förgiftad och ibland så upplever jag att när tarmen är full, så finns det en gräns för hur mycket kroppen orkar med. Känns som hela jag vänds ut och in, vill både kräkas och nr 2 på en gång och nu vet jag att det blir en sån här hopplös skitdag. 🙂

Alltså hur jäla kul kan man vara i en blogg när man mest mår dåligt? Enformigt blir det mesta och jag letar ständigt efter den där skrivlusten och kreativiteten. Tror jag har kommit till en punkt när jag har tappat en bit av min skalle, den ligger nog någonstans efter vägen och väntar på att få bli upphittad. Jag gör ju nästan inget nu för tiden som inspirerar till tankar varken åt det ena eller andra hållet. Mesta delen av tankarna går till de surdegar jag ser på tv och blir förbanna över. Jag har för den delen kortare stubin än vanligt och väldigt lite förståelse för både det en och andra. Jag försöker att ha fördragsamhet med mig själv vilket inte är så lätt. Så här blir man när man är risig för länge, det förändrar ens personlighet inte bara till det bättre utan även till det sämre.

Min njursyrra ringde idag och gav mig en tid i januari för ännu en korstest med min väninna Det var ju två år sedan vi korstestades så de vill göra en ”färsk” sådan. Jag undrar vad som kan ha förändrats och då sa syrran att man kan ju ha fått blod eller varit med barn och det där sista tror jag ju att båda jag och min väninna har gjort helt klart. Nu ska jag äta lite, måste ju ta en näve piller och det gäller att grunda lite innan man stoppar i sig tabletterna annars blir det bara magkatarr av det hela.

 

Visst märks det i besöksstatistiken att det drar ihop sig till jul, nu har alla fullt skägg med att handla och få ordning på allt inför den kommande helgen.

9 kommentarer på “Ensidiga jag

 1. Kan bara kramas med du…
  Håll ut gumman!!
  Vill ringa men vet att du blir SÅ trött så jag ringer efter mitt läkarbesök imorn istället. 🙂

  Massa energi och mjuka kramar får du av mej..
  Och ett till litet 🙂

 2. Oj, en korstest! Nu leder du 🙂 Du ska se att du hinner bli transplanterad innan du vet ordet av!

  Jag har klarat halva dosen fosfatbindare nu i en vecka utan att bosätta mig i badrummet, så jag hoppas att det fortsätter så.

  Dessutom har jag färgat håret mörkt idag, skönt med lite omväxling!

 3. Att ha fördragsamhet med sig själv är en svår konst tycker jag speciellt om man mår dåligt.
  Din blogg är trevlig och givande att besöka och som sagt jag är beroende av den. Jag hoppas att du orkar skriva ibland men ännu mer hoppas jag att du snart ska få din transplantation.

  Kram
  Boel

 4. Det är förbluffande att du kan skratta mitt i eländet, men bra ändå tror jag…

  Kom att tänka på en väninna som just precis på julen för två år sen fick en maginfektion av nåt slag. Hon gick på toan och satte sig och det rann på. I samma stund började hon kräkas och mitt i alltihop svimmade hon.

  Som tur var kom hennes man hem precis då och hittade henne liggandes i en pöl av spyor och diarré.

  Det var kort men intensivt. Jag vet att du har det mycket tyngre, Maggan. Och jag önskar dig styrka och kraft och att du i alla fall ska få en glädjerik jul.

  Varma tankar och bamsekram!

 5. Jag lider med dig, det kan inte vara roligt att må så skitdåligt…
  Själv är man på upploppsrakan och har målsnöret i sikte!!!
  På lördag bär det av till den Kungliga Hufvudstaden!!!
  I morse stod jag och skulle ladda kaffebryggarn då hela huset började ”durra” betänksamt och jag visste inte vad i hela friden det var!!??
  Lotta kom ner och var faktiskt lite skakad och frågade om jag känt det också!?
  Jag sa att det enda jag kunde tänka mig var att det kändes som ett jordskalv, fast jag hade ju ingen aning om att så verkligen var fallet, det har jag aldrig råkat ut för tidigare och har ingen relation hur det skulle kunna te sig, men nu har jag det!!
  Hejs vejs!

 6. Du vi ses på lördag, jag har en sak till dig.
  Jag hörde om jordbävningen på tv, visst är det läskigt och man fattar inte vad det är först. Jag var med om det en natt i Rumänien för många år sedan, inget märkvärdig allt, inget hände ju med omgivningen som tur var. Men jag minns det som igår.
  Kör försiktigt nu!
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s