Om att kissa taggtråd

1412509d7cudvyhm3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I brist på snöflingor så blev det denna bild.

Igår sov jag mest hela dagen, väldigt tidigt kände jag som ett litet ”nyp” i urinröret, jag förstod vad det var, men jag bara vände mig om och sov vidare i hopp om att det skulle försvinna. Men jag hamnade på akuten på kvällen, när vi kom dit var det proppfullt, aldrig har jag sett så mycket folk där. Jag förklarade som det var att jag hade fått urinvägsinfektion och att jag nu var jätterädd att sista njurfunktionen skulle försvinna, jag behövde penicillin snabbt. Men så ont det gör med urinvägsinfektion och inte är det kul när blodet rinner när man kissar taggtråd.

Jag sjunger akutens lov idag för efter 2½ timme var jag klar och fick nålen i armen utdragen så att jag kunde åka hem. De två andra som jag delade rum med hade legat där i 7-8 timmar, jag kände mig som en skurk när jag bara gled in och blev prioriterad pga en urinvägsinfektion. Men det var ju bara för njursvikten som jag blev behandlad så snabbt och det var helt rätt av dem att göra så, priset för mig utan vård var ju att tappa den sista njurfunktionen helt i onödan.

Så här har jag suttit på bussen tidigare och hållit andan för alla baciller inte fattade jag att jag skulle hålla ihop knäna också? Ska fan va sjuk ..

Så nu blir det till att sova lite mer och frysa och känna sig ruggig några dagar och förhoppningsfullt blir jag piggare till själva julafton. Nu kan jag koppla av för min man kommer vara ledig långt in på nya året.

11 kommentarer på “Om att kissa taggtråd

  1. Tack för alla hälsningar om att jag ska krya på mig. Det tar ju några dagar men taggtråden är borta som tur är och blödandet också.
    Millanmill .. jag ringde dig igår men du var borta.
    Tror du inte jag tänkte på dig när jag låg där på akuten… konstigt att få det så nära varandra i tiden.
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s