Nyårsmenyn

1108556_cosmosEn dag för en vecka sedan satt en reklamlapp på vår bil. En restaurang på ön erbjöd en nyårsmeny som vi tyckte var ok. Jag ringde och beställde den för avhämtning på nyårsafton så klart. Igår kväll ringde det och jag svarade, en kille frågade om vi kunde hämta vår meny idag efter klockan 16.00? Jag blev så ställd att jag sa ja, men efteråt så tittade på maken och jag på varandra och skakade på skallen. Vad är det för service, erbjuda en tjänst och sen dra in den? Nu var ju jag korkad som inte bara tackade nej och avbokade min beställning. Jag är rätt korkad ofta nu för tiden, borde väl vänja mig vid det någon gång.

Så nu har vi bestämt oss för att äta den ikväll. Snart ska vi hämta en förrätt: O.P. Anderssons gravad oxfilé med ört och valnötskräm. Varmrätt: halv hummer, halv krabba med pilgrimsmusslor coh skaldjurs ceviche. Dessert: Två sorters chokladmousse vit och mörk mousse serveras med hallonglaze och färska bär. Happy New någonting va!

 Men jag kommer ju att säga vad jag tycker när jag är där och hämtar. 🙂 Jag sa inte ett ord… tur var väl det så generöst och fint som allt var som vi hämtade. Ibland är det bra att ta till sin lite hämmade svenska sida och hålla käften. Maken står och säger mmm där ute i köket bäst jag hoppar in och hjälper till.

Imorgon kan man ju äta en pizza eller nått festligt. ha ha 🙂

Måste berätta att vi har hämtat ett väldigt lass med fantastisk mat, massor av allt, vi delar det till två måltider ser supergott ut. Nu ska bröd med vitlökssmör in i ugnen tillsammans med krabba och hummer gratineras med vitlökssås, sen ska vi smörsteka skaldjurscervichen som ska serveras till.

En kommentar på “Nyårsmenyn

  1. Vilken härlig meny; fast vilka puckon som tror att det är ok att leverera idag!

    Vi kan skåla för varandra ikväll, för jag petade in en ”riktig” champagne i kylskåpet idag åt mig & maken eftersom 12-slags champagne bara är slöseri, då kan man ta vilket bubbel som helst! 😉

Kommentarer är stängda.