Meny i repris

Jag ser med spänning fram emot det som ska komma. Solen bländar mig sittandes vid mitt arbetsbord, jag njuter av värmen och ljuset. Det känns hoppfullt inför kvällen med fint och klart väder.

Vi kommer att köra nyårsmenyn i repris ikväll men denna gång med gratinerad hummer istället för krabba. Maken ska ge sig iväg och köpa två lyxiga desserter eftersom vi redan igår åt upp de två som hörde till middagen.

Jag såg att det blev något fel på förra inlägget att det inte gick att svara där, fråga mig inte varför, jag har inte gjort ett dugg tekniskt. Hoppas nu att det funkar som vanligt med detta inlägg.

Dottern ringde precis, hon och sonen med respektive ska fira nyår tillsammans med ett gäng. De ska låna vår bil så att alla kommer med, sonen har ju sin bil via jobbet och i den finns det bara två framsäten, där bak har han verktyg. Vi skojar om att det bara är att kasta in folk där bak, men det är ju förbjudet så det blev vår bil.

Här hemma ska vi mysa med goda maten och se Mamma Mia, jag har inte sett den än så det ser jag fram emot.

En sista Nyårs Hälsning till Er Alla. Skulle det vara någon helt ny inne och läser så skulle jag bli väldigt glad om du lämnade ett litet spår efter dig i form av några ord. Funderar ofta över vilka det är som läser mina ord, ni som ökar besöksfrekvensen utan att hojta till.

16 kommentarer på “Meny i repris

  1. Jag blev allt lite förvånad när jag läste att kommentatorsfunktionen hade stängt! Önskar dig en fin fortsättning på det nya året!
    Kram!

  2. Gott nytt år! Du ska se att det blir både barnbarn och ny njure, så slipper du fundera över vilket som är bäst. Mamma Mia är en härlig film med bra musik, man blir så glad av att se den!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s