Ingen glad fyllehund på nyår

Första dagen i mitt nya liv. Det låter väl som ett rejält nyårslöfte.

Men jag ska inte göra ett dyft mer än att hänga med, dag för dag. Har bytt min majonäshala räkmacka mot en segelbåt. Nu ska det bli ordning på mig. Solen strålar till bakfullas förträt, skallebang idag och solsken går inte så bra ihop. Men jag har har inget som hänger över mig idag, jag mår bra. Fick ett ryck och lämnade in kärringen på totalrenovering. Så nu har jag duschat, tvättat håret, fila fötterna och smort in valda delar, mest fötterna och då är det rejäla doningar som gäller. Salicylsyrevaselin 2%, halt blir det i strumporna, men det torra som prasslar så otäckt när man stoppar ner fötterna i lakanen är garanterat borta till ikväll.

Äntligen är det 2009, jag har ju rätt länge förstått att just det året blir mitt vad som än händer. Om det är någon av er som läst lite om numerologi så kan jag tala om att jag är en 9:a och för mig blir cirkeln sluten detta år. Jag börjar om på en ny cykel och nystart kan man ju inte ha som jag mår nu, så något gott måste komma ur 2009. För att inte tala om barnbarnet, det är 12 dagar kvar till beräknad nedkomst. Ibland vet jag inte vad jag väntar och längtar mest till en ny njure eller barnbarn. Jag kommer nog storgråta när jag ser det lilla knyttet. Hur har ni det med det där att bli rörda? När jag var ung så blev jag inte rörd på samma vis som nu. 

Nyårsnatten nästan smög förbi, här hemma var det inga smällare alls varken före eller efter tolvslaget och vi tror det beror på att så många handlare som normalt nästan kastade smällare efter folk inte sålde några i år. Watson klarade sig riktigt bra hela kvällen, vi gav 2 lugnande inför själv tolvslaget för det kommer man ju inte ifrån, sen låg han och jag i hundkorgen i klädkammaren. Han ville mest dö, det kände jag på honom han stack skallen in i lite kassar och annat skräp som där inne, står på hög i väntan på att någon av oss ska ta hand om det.

Sen var det ju trångt när matte kom och knölade ihop sig i hans fyrkant, men det tror jag att han stod ut med. Tidigare på kvällen försökte vi sätta på honom skyddskåpor och så där 5 minuter satt de på, men han led så förbaskat av att ha dem på öronen att vi förbarmade oss över honom och tog av dem. Men jag tog ett foto 20081224-31-023 Han är ingen glad fyllehund på nyår inte!

12 kommentarer på “Ingen glad fyllehund på nyår

  1. Gott Nytt År Vännen!
    Jag har en kännsla att du också kommer att få ett nytt friskt år!
    Jag har blivit dålig på att blogga och kommentera.. suck
    Men, Många kramar till dig!

  2. Han är ju för söt Watson där han sitter. Jag är otroligt lättrörd. Särskilt just nu när jag har så mycket ledsamhet inom mig. Men gråtir över små nya bebisar har jag gjort länge. Tänk – både farmor och en ny njure. Mycket som är på G för dig nu 2009. Ett nytt liv i familjen kommer att sprida så mycket god energi. Hoppas det blir så för mig också. God energi. Skrattade när jag läste att ni åt upp efterrätterna dagen före……

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s