Ingen glad fyllehund på nyår

Första dagen i mitt nya liv. Det låter väl som ett rejält nyårslöfte.

Men jag ska inte göra ett dyft mer än att hänga med, dag för dag. Har bytt min majonäshala räkmacka mot en segelbåt. Nu ska det bli ordning på mig. Solen strålar till bakfullas förträt, skallebang idag och solsken går inte så bra ihop. Men jag har har inget som hänger över mig idag, jag mår bra. Fick ett ryck och lämnade in kärringen på totalrenovering. Så nu har jag duschat, tvättat håret, fila fötterna och smort in valda delar, mest fötterna och då är det rejäla doningar som gäller. Salicylsyrevaselin 2%, halt blir det i strumporna, men det torra som prasslar så otäckt när man stoppar ner fötterna i lakanen är garanterat borta till ikväll.

Äntligen är det 2009, jag har ju rätt länge förstått att just det året blir mitt vad som än händer. Om det är någon av er som läst lite om numerologi så kan jag tala om att jag är en 9:a och för mig blir cirkeln sluten detta år. Jag börjar om på en ny cykel och nystart kan man ju inte ha som jag mår nu, så något gott måste komma ur 2009. För att inte tala om barnbarnet, det är 12 dagar kvar till beräknad nedkomst. Ibland vet jag inte vad jag väntar och längtar mest till en ny njure eller barnbarn. Jag kommer nog storgråta när jag ser det lilla knyttet. Hur har ni det med det där att bli rörda? När jag var ung så blev jag inte rörd på samma vis som nu. 

Nyårsnatten nästan smög förbi, här hemma var det inga smällare alls varken före eller efter tolvslaget och vi tror det beror på att så många handlare som normalt nästan kastade smällare efter folk inte sålde några i år. Watson klarade sig riktigt bra hela kvällen, vi gav 2 lugnande inför själv tolvslaget för det kommer man ju inte ifrån, sen låg han och jag i hundkorgen i klädkammaren. Han ville mest dö, det kände jag på honom han stack skallen in i lite kassar och annat skräp som där inne, står på hög i väntan på att någon av oss ska ta hand om det.

Sen var det ju trångt när matte kom och knölade ihop sig i hans fyrkant, men det tror jag att han stod ut med. Tidigare på kvällen försökte vi sätta på honom skyddskåpor och så där 5 minuter satt de på, men han led så förbaskat av att ha dem på öronen att vi förbarmade oss över honom och tog av dem. Men jag tog ett foto 20081224-31-023 Han är ingen glad fyllehund på nyår inte!

12 reaktioner till “Ingen glad fyllehund på nyår

 1. Det låter fint med totalrenoveringen, jag skulle också behöva en! Jag jobbar med min lägenhet istället, har gått fem vändor till återvinningen och ska försöka hinna städa också innan orken tryter. Dessutom har jag snott ihop en grönsakspaj som står i ugnen. God fortsättning
  på det nya året!

 2. Fsom fastnar på lakanet är bara så läskigt…hu….ska testa salvan du skriver om, tycker att det mesta bara försvinner och så är det lika torrt igen.
  Ha nu en fin fortsättning på 2009!

 3. Jag har inte läst numerologi, men trots det är jag en 9:a i alla fall fast på ett annat sätt och det ser jag fram mot 2009. Jag måste gå upp och läsa lite.

  Det här med känslor och att bli rörd, som vuxen grinar jag för allt, har gjort så i många år. Det går inte att hålla tillbaka ibland försöker jag verkligen att inte visa det, det kan kännas jobbigt ibland.

  12 dagar kvar, vad spännande ett litet januaribarn. Stackars hunden att vara så rädd och inte kunna förklara och inte göra sig förstådd.

  /Margareta G som tror att ditt 2009 blir bra med det positiva tankarna om framtiden du har.

 4. Ditt år är det!
  12 dagar kvar tills farmor?Det var väl det enda vi inte avhandlade i telefonen.Satt och gjorde till mig ned bilderna, men den bärbara är inte lika smidig i minnet, s¨den pallade inte mina miljoners bigogade bilder.Var glad för det, jag sätter mig vid den större burken och gör en pdf nå´n dag.
  Pöss

 5. Oj så spännande! med barnbarn och visst tusan är det ditt år!

  Här fick Silje, pga obetänksam husse och matte, sin värsta nyår någonsin. Hon brukar bli rädd, men överkomligt, men nu blev hon sjuk av rädsla och var ensam hemma! Jag kommer aldrig förlåta mig själv! Men idag har vi kompenserat henne med att bara vara hemma, hela flocken, och det är ju därför det brukar gå bra, hon har ju alltid haft flocken hos sig när kriget brutit ut.

  Kram på dig och ett riktigt Gott nytt år!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s