Farmor här!!!

Nu är han här vårt lilla gossebarn
Nu är han här vårt lilla gossebarn

Väntan tog väldigt på mig, jag försökte få upplysning via förlossningen från en barnmorska men se det gick inte för vi hade inte något journalnummer att ge och de har ju tystnadsplikt. Suck … jag fattar det där, men tycker det är larvigt jag vill ju bara veta att de lever och att det rullar på som det ska. Vi hörde inte ett ljud från sonen mellan 18.00-01.15 så det är klart att vi blev oroliga.

Sen tog jag en sömntablett för jag var som en fiolsträng och hade tänkt massor av dumma tankar om allt jag vet kan hända vid en förlossning, lika bra att sova. Strax efter 01.15 ringde sonen vild och galen av glädje, allt var klart och hade gått så bra. När jag frågade vem sonen var lik sa han pappa!

Vi fick sen en bild via mobilen och tamesjutton såg Tim inte ut som sin farfar. Men vad han vägde och hur lång han var det glömde sonen bort att berätta det var så bråttom han skulle ringa flera sa han. Det blir ju alltid lite rörigt när man precis har fått barnet, glädjen tårarna och alla samtal, just då älskar man verkligen världen. Sonen hade inga ord sa han det hela är så stort.

Min son med sitt stora varma hjärta så har du blivit pappa. Din son kan vara glad att han har dig som pappa, du kommer att vara som en tigermamma med din son, det vet alla som känner dig. Du ger alltid järnet när det är något som ska till, läst har du gjort all tänkbar information om graviditet, förlossning och det här att ha barn. Dig som pappa oroar jag mig inte för, de sägs att man har att ge sina barn det man själv fick som liten och jag vet vad du fick så orolig är det sista jag är.

Nu är jag FARMOR  det är en märkvärdig känsla, min väninna sa igår ”vänta du till den lilla ringer och säger Hej Farmor jag vill komma till dig”. Den lilla rösten och önskan om att vara nära får en att dö av glädje, går inte alls att jämföra med sina egna barn. Jag får väl vänta ett tag och hoppas att Tim verkligen vill ringa sin farmor och komma över ofta.

Just nu tror jag att sonen och hans familj är på familjehotellet, vet inte när de kommer hem. De skulle låna vår bil så vi lär väl höra av dem, farfar får väl vara chaufför

25 kommentarer på “Farmor här!!!

 1. Ett stort grattis till er allihop!
  Förstår att du höll på att oroa ihjäl dig…det gjorde jag också igår kväll, men av en helt annan orsak. Tar den aldrig slut den där förbaskade oron? Ska samla ihop mig till ett bloginlägg på det temat, jag tror det kan bli en intressant diskussion 🙂
  Sköt om dig nu!!

 2. Filuran tusen tack och så trevlig att se ett nytt ansikte i min blogg, ja dig har jag både läst och sett här och där men inte i min blogg.
  Jaa visst är det STORT har ju haft väninnor som har larvat sig med sina barnbarn så man blir tokig, men nu jäklar är det min tur att larva på.
  Kram och du välkommen tillbaka

 3. Grattis farmor! Samt grattis till son och mamma och till Tim.

  Den ultimata lyckan att få vara med då ens barn får barn, Jag längtar tills jag blir farmor också sen om jag hoppas det tar många år men jag kommer finnas där då också.
  Kramar i massor till Dig.

 4. Måste få börja med ett STORT Grattis till Farmor!

  Tack för hälsningen i min blogg. Jag har tänkt mycket på dig, undrat hur du har det nu för tiden.
  Resan blev helt underbar. Hittar inte ord för att beskriva. Jag är helt förälskad i ön och alla vänner där. Har varit där två gånger till. Kom hem innan jul och letar nu billiga resor från februari till april. Lite mer lagom med två månader i taget. Fyra var lite väl länge.
  Mot slutet hade då äldsta barnbarnet suttit vid köksbordet med tårar i ögonen och sagt till sin mamma ”Jag saknar min mormor så mycket att jag kan dö”
  Jag kände precis på samma sätt.

  Sköt om dig! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s