Farmor här!!!

Nu är han här vårt lilla gossebarn
Nu är han här vårt lilla gossebarn

Väntan tog väldigt på mig, jag försökte få upplysning via förlossningen från en barnmorska men se det gick inte för vi hade inte något journalnummer att ge och de har ju tystnadsplikt. Suck … jag fattar det där, men tycker det är larvigt jag vill ju bara veta att de lever och att det rullar på som det ska. Vi hörde inte ett ljud från sonen mellan 18.00-01.15 så det är klart att vi blev oroliga.

Sen tog jag en sömntablett för jag var som en fiolsträng och hade tänkt massor av dumma tankar om allt jag vet kan hända vid en förlossning, lika bra att sova. Strax efter 01.15 ringde sonen vild och galen av glädje, allt var klart och hade gått så bra. När jag frågade vem sonen var lik sa han pappa!

Vi fick sen en bild via mobilen och tamesjutton såg Tim inte ut som sin farfar. Men vad han vägde och hur lång han var det glömde sonen bort att berätta det var så bråttom han skulle ringa flera sa han. Det blir ju alltid lite rörigt när man precis har fått barnet, glädjen tårarna och alla samtal, just då älskar man verkligen världen. Sonen hade inga ord sa han det hela är så stort.

Min son med sitt stora varma hjärta så har du blivit pappa. Din son kan vara glad att han har dig som pappa, du kommer att vara som en tigermamma med din son, det vet alla som känner dig. Du ger alltid järnet när det är något som ska till, läst har du gjort all tänkbar information om graviditet, förlossning och det här att ha barn. Dig som pappa oroar jag mig inte för, de sägs att man har att ge sina barn det man själv fick som liten och jag vet vad du fick så orolig är det sista jag är.

Nu är jag FARMOR  det är en märkvärdig känsla, min väninna sa igår ”vänta du till den lilla ringer och säger Hej Farmor jag vill komma till dig”. Den lilla rösten och önskan om att vara nära får en att dö av glädje, går inte alls att jämföra med sina egna barn. Jag får väl vänta ett tag och hoppas att Tim verkligen vill ringa sin farmor och komma över ofta.

Just nu tror jag att sonen och hans familj är på familjehotellet, vet inte när de kommer hem. De skulle låna vår bil så vi lär väl höra av dem, farfar får väl vara chaufför

25 kommentarer på “Farmor här!!!

 1. Jag instämmer också i gratulationshälsningarna! Grattis till fammo, faffa och familjen med underverket! Så skönt att allt gick bra, väntar på bilder….

 2. Grattis Glimten! 🙂 Vad roligt och vad bra att det tycks ha gått bra för mamman och barnet… Hoppas du får chans att träffa dem snart!
  *kram*

  P:S Jag tog en liten paus i bloggandet och stadslivet men nu är jag tillbaka. Utvilad och ser fram emot att bli med ett litet lurv snart (vi blir med vovve den 10/1) *jippppiiii*

 3. Jätte stort grattis, skickar massor med stooora kramar!
  Hälsa sonen och tjejen så jätte mycket från mig och sen kan du vell ge Tim en jätte stor puss från mig.

  Hihihi, nu får du göra en massa roligt, som att läsa alla böcker du har köpt.

  Kramar

 4. Grattis till FARMOR!
  Skönt att allt gick bra och lilla pojken är här.
  NU när året har börjat så bra ska du se att det fortsätter i samma takt…
  Många kramar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s