Här brummar det

Nu är jag hemma igen, det blev bussen till centrum. Var in på Lindex och köpte barnkläder på rean och gud så roligt, hittade även en stor kofta till mig, jag älskar koftor.

Sen var jag in och köpte en agenda för 2009 det är ju ett måste och en röd fin penna till det hela. Är det fler än jag som är penngalna?

Hemtex hade ett vitt påslakan med en liten kant uppsydd högst upp som man kan vika ner när man bäddar, så tjusigt. Nu ska jag jaga ett nytt tjockare täcke till påslakanet för jag ska ju ha det som överkast på sängen. Sen behöver jag två örngott med spets, så ska de vara lite större modell. De ska bäddas upp mot säng gaveln så det ser så där tjusigt ut, kommer väl aldrig våga lägga mig ovanpå i sängen igen.

Sen bar det av till bibban, lämna tillbaka och slet åt mig tre nya deckare i farten. Sen var det segt att gå till bussen, jag fick gå långsamt och pausa lite här och där. Slank in och köpte en sushi att ta med hem till lunch.

Nu sitter jag här och har problem, den där lådan som man sätter in CD-skivor i och som man sätter på själva datan med på en knapp, den håller på att bli tokig. Det är fläkten som inte är klok, den började brumma allt för högt för länge sedan, så jag slår varje dag till den för att få den att bli tystare och det har ju gått rätt länge. Men nu jäklar brummar det oavsett hur mycket jag slår på lådan. Så nu kan det hända att jag blir tyst ett tag om vi nu måste lämna in den för lagning. Jag hoppas ju att maken kan öppna och blåsa rent, om det nu är damm det handlar om? Jag ska leta fram de där hörselkåporna som Watson inte ville ha på nyårsafton. Jag kan väl sitta här med dem på så hör jag inte brummet.

8 kommentarer på “Här brummar det

 1. Det låter precis som om det är damm – både fläkten och processorn kan nog behöva rengöras. Om din karl är händig så är det bara att skruva bort ”skalet” på burken & plocka fram dammsugaren; han kanske måste skruva /snäppa bort fläkten över processorn för att kunna göra ren den. Se bara till att dra ur sladden på datorn innan ni börjar meka…

 2. MIN penna (egentligen mina pennor) är heliga, nåde den som norpar dom, (och det har alltid yngste sonen gjort, han är om möjligt ännu mera galen) då blir det inte kul.
  Att handla barnkläder, ja, du, de plagg jag köpt nytt till Tittilila är lätträknade. Jag har alltid köpt begagnat och fått av vänner och familj. Det blir säkert när jag blir farmor, (och mormor om jag lever då) som mina såna stunder kommer.

  Kram på dig, skönt att se att du kommit ut, det känns nog bra, även om det tar på krafterna.

 3. Näe pennor är jag inte så begiven på – däremot anteckningsböcker 🙂 Vi har väl alla våra laster….Kul att köpa småkläder – det tycker jag också!

 4. Så har min dator låtit flera gånger och är man hyfsat kunnig (det är inte svårt) så gör man rent den själv utan att behöva lämna in den. Försök i alla fall först!
  Lycka till!
  Kram!

 5. Bäbiskläder är väl bland det roligaste som finns! Jag längtar också att få handla till min dotter som väntar precis när som helst 🙂

  Jo, jag älskar också pennor, men den riktiga maniaken i familjen (heter det verkligen så?) är min dotter Cesca som har hundratals!

  Lycka till med burken, är det något här i världen som kan rubba mina cirklar så är det datorer…

 6. Nu sitter jag här med en burk vars fläkt är rengjord enligt konstens alla regler men den är inte riktigt frisk. Maken ska köpa en ny fläkt imorgon så jag är bara in en kort stund orkar inte med surret fast det är tystare än före rengöringen.
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s