De nominerade är…?

1218672qvx0ictvm11En helt vanlig dag med solsken och gott humör fast jag inte kom med på Bloggpriset som Aftonbladet arrangerade 😉 Jag är ju bara en vanlig blogg och de utsedda är ju redan stora välkända bloggar, det var ju inte riktigt det som jag trodde skulle premieras. Jag mitt nöt trodde att de letade efter nya friska pärlor.

Men i brist på de där nya så valde de ut 16 av sig själva som nominerade. 😉 Mycket märkligt och om jag från början insett att det bara var de största som skulle uppmärksammas ännu mer, så hade jag aldrig letat upp och läst vilka som var utnämnda. Självklart är en del väl förtjänta av ännu mer uppmärksamhet och en del kan jag inte ett smack om, vissa kategorier läser jag ju aldrig så de har jag ingen åsikt om.

Nej, nu lämnar jag det området, risken är bara att jag låter som en surdeg och det kanske jag är.

Jag hoppas verkligen att jag ska känna mig lite mer pigg idag, är så trött på att vara trött. Fredag den efter längtade dagen som bjuder solsken och jag funderar över middagsvalet och hundpromenden och om jag kan få lite gjort här hemma eller om jag ska somna direkt efter lunch och vakna lagom till middagsförberedelserna. Vilken tur att jag fortfarande är kvällspigg, utan kvällarna kunde jag lika gärna lägg mig ner och dö. Det är så skönt att några timmar på dygnet känna igen sig själv. Det är då jag stickar på mina sockor och trivs en stund med livet.

Roligare än så här blir det inte just nu….

En fredagsblomma till Er alla
En fredagsblomma till Er alla

12 kommentarer på “De nominerade är…?

  1. Nu sitter jag och hukar mig lite, jag skrev inte mina tankar för att jag utgick ifrån att jag skulle vinna/bli utvald utan det var bara jag som retade mig på de som blev utvalda, jag måste ha missuppfattat uppdraget jag trodde ju att det var okända förmågor som skulle letas upp.
    Alla som nu är nominerade är glada och jag förstår dem och önskar dem lycka till.
    -Tack vännen jag förstår hur du menar och tack för att du tog dig tid att kommentera mitt puttrande surdegsinlägg.
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s