Snacka om deg

När vi stod där på Coop så blev jag så sugen på tårta, tror det var Znogges kalas igår som fick mig att falla för en ….

Prinsesstårta med choklad i
Prinsesstårta med choklad i

 Coop retar jag mig alltid på, en bra affär men dyrast av dem alla, här pratar vi inte ören utan hur många kronor som helst dyrare på det mesta. Var det det som var meningen med coperativet att skinna de som är med? Därför går jag sällan eller aldrig in dit, idag hade jag en sån där återbäring på 50 kronor som jag säkert har fått handla i ett år för att få.  Då har man även bokaffär och andra teknikaffärer som är kopplat till deras lilla återbäring. Tacka vet jag ICA där får jag en check varje månad.

När jag kom hem så tog jag tag i min vetesur som bubblade så fint med lite rågsurs hjälp. Jag satte igång och mätte upp allt med vågen så inget skulle felas, men degen blev för hård och min bakmaskin kämpade och slog hela tiden av sig själv. Jag fick böka med den där degen så jag blev helt slut, nu ligger den på jäsning och där kan den ligga och glo skitdegen i massor av timmar. Har svårt att tro att just den här degen kommer att ta mig till några höjder.

Här snackar vi degmaskin
Här snackar vi degmaskin

Jag undrar om inte min Electrolux håller på att tappa stinget i motorn, vilket inte förvånar mig. Jag fick pengar till den när jag fyllde 25 år och den har verkligen fått jobba med allt genom åren. Här har stoppats korv, mosats äpplen och bakats på längden och bredden. Jag har haft mina aningar om att den håller på att ”ta slut” den lilla raringen, när jag känner så brukar det inte vara så mycket kvar av mina maskinser. Så min surdeg blev inte knådad tillräckligt länge och jag orkar inte banka skiten ur den för hand, så vi får se hur det hela blir.

Maken fick en ny tid hos optikern, de nya glasögonen var inte som de skulle i ena glaset. Nog blir man förbaskad när det gör en undersökning och tar hutlöst betalt för allt och sen är det fel glas. På tal om glasögonen så tycker jag inte riktigt om dem som maken valde, jo, jag var med men han måste ju få välja själv. Men man vänjer sig väl med tiden…
-Ikväll blir det hamburgare till middag, ska göra egna av köttfärs, köpte goda hamburgerbröd på Coop, sånt äter vi nästan aldrig men jag fick ett ryck när vi gick där och funderade över vad vi skulle äta till middag.
Nu ska jag lägga mig en stund i soffan, är lite trött och yrslig så det blir väl till att vila en stund.

4 kommentarer på “Snacka om deg

 1. Men raring, vad har hänt med din sida?

  Jag blir alltid lite förvirrad när något som man/jag, vant mig vid, förändras så där plötsligt.

  Men å andra sidan har jag själv börjat fundera i samma riktning. Att byta tema alltså. Tror dock inte att jag sett just detta tidigare i någon annan blogg jag besöker.

  Hursomhelst önskar jag dig en fin fortsatt helg Maggan!

  kramelikram!

 2. Prinsesstårta är aldig fel vilket däremot Coop/Konsums priser! Det finns en affär i grannhålan och den är svindyr! Handlar där bara i yttersta nödfall.
  Kram!

 3. Birgitta .. ja, ibland känns mitt liv så jävla tråkigt och händelselöst och då får jag som en mystisk åkomma som gör att jag börjar leta nya gardiner här inne. Ibland byter jag så ofta att jag får svårt att känna igen mig själv.
  Förra gardinen var det något fel med för mig som användare men inte för er som läste, så jag var tvungen att byta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s