Urket avklarat

bld_stress71Ungefär så där kände jag mig idag när jag som var i god tid fick vänta över en timme på att komma in ”på min tid”. Verkar larvigt att bli ombedd att komma en kvart före sin tid.

Trodde jag skulle dö av stressen och rädslan. När min man hann komma för han skulle hämta mig och jag fortfarande satt i väntrummet då var jag nära på att bara gå hem.

Men en rar syrra hämtade mig när det var dags. Den där kvarten som en sån undersökning ska ta … den kvarten handlar aldrig om mig. Jag får alltid ligga en halvtimme och det är så vidrigt. Jag fick något lugnade, men inte var det som på Ersta där de nockade mig vid ett tillfälle och jag var så lycklig att slippa det hela.

Tja, det var inte magkatarr utan magsår så jag ska ringa gastroskopimottagningen på måndag för att höra efter vilket bacill det var för de tog prover. Jag får då rätt penicillin och åker på ett återbesök om 4 veckor för att göra allt igen. Ähh, jag har inga ord för den hopplöshet jag känner inför det.

Har sovit en stund och nu ätit lite, halsen känns tjock, sträv som början till halsont men det går över. För den delen var inte bara syrra rar utan även läkaren, skulle tippa att han var grek …han var jättmysig, mild och försiktig så gott han nu kunde.

Nu är jag så trött och kvällen vet jag inte mer om än att maken får använda sin fantasi och laga något att äta. Kram på er alla godingar!

10 kommentarer på “Urket avklarat

 1. Så skönt att du har eländet avklarat nu. Det låter inte roligt med magsår, men det går ju i alla fall att behandla. Hoppas att du kommer att må bättre när penicillinet börjar verka!

 2. Åhh stackars dig, jag förstår precis hur du känner det. Jag fick själv en kallelse 2 mån före jul till koloskopi. Då sa min man jaha nu är julen förstörd. Jag går bara och våndas inför undersökningen.Jag vet ju att det är för ens egen skull men man kan ju inte låta bli att vara rädd. Hoppas du kommer att må bättre nu med behandling.
  Kram på dig din lilla kämpe….

 3. Din stackare! Men nu är det i alla fall över för denna gång. På ett sätt var det ju bra att du fick gjort undersökningen för det går ju att behandla och på så vis slippa operation!

  Koppla nu av rejält i kväll och låt maken din da hand om allt!

  Kramar

 4. Jag har också blivit av med mitt magsår genom penicillinbehandling och det var en sådan befrielse. Skönt att du i alla fall nu vet och att det är så lätt att åtgärda.

  Varma tankar till dig vännen

 5. Usch och fy! Visserligen har jag sluppit den där typen av undersökning, hittills. Men, blotta tanken är så otilltalande den bara kan bli.
  Det är i alla fall en herrens nåd att, vad han nu hette, kom på att magsår är bakteriellt. Att det går att behandla utan en massa livslånga restriktioner…

  Hoppas aftonen är god! Kram

 6. Åh, magsår?!
  Att du fick en grek-doktor.Jag agapimouar greker.Nästa så man kan stå ut med undersökningen, bara det är g…

  🙂

  googla agapimo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s