Färgblind?

Tror jag har blivit färgblind … grått, grått och grått dag efter dag. Är man inte deppig så blir man väl det, om man inte ser upp. Suckar gör jag idag, just nu ny duschad och fin i håret mår jag ”på väg upp” bättre än igår.

Maken kickoffar på jobbet, men kommer snart hem som tur är. Idag måste jag till bibban och slita åt mig ännu ett gäng deckare, jag har ju massor av olästa böcker av alla slag, men deckare passar mig så bra just nu.

10 kommentarer på “Färgblind?

 1. Det är inte bara du som är färgblind för jag håller med om att det är riktigt jobbigt just nu med vädret, eftersom jag ser dåligt i mörker så vill jag ha snö. Det ända man kan säga är att det blir ljusare och ljusare.
  Jag vet att du inte alltid har mått så jättebra men du och jag har alltid kunnat prata med varandra, och du har varit ett stöd för mig när barnen var små.
  Hade jag inte haft dig så vet jag inte var jag hade varit idag. Man har alltid kunnat ringa och prata och det har hjälpt mig mycket.
  Det jag saknar är din healing faktiskt,
  Ledsen över att du har magsår eftersom det var ju det sista du behöver just nu kan man tycka, men det är ju bra att dom hittade felet så att dom kan behandla det åt dig.
  Har du hört när det blir någon op. för din njure?
  Hur mår ditt lilla barnbarn förresten så har han fått ett fint namn tycker jag.
  Jag och A mår förhållande vis bra, vi ska inte klaga vi lever ju faktiskt och det finns andra som har det värre.
  Ta det lugnt nu och låt maken ta hand om dig.
  Det vet jag att han gör.
  Vi höres.
  många kramar på dig från skytten

 2. Ännu har jag inte hör ett smack om hur det går med undersökningarna av R. På onsdag ska jag ringa till den syrra som är koordinator (stavas det så?), så får jag höra om de har skickat ut alla remisser, hur långt de har kommit. Vill inte ringa R, vill inte att hon känner som att jag hänger på, stressar, känsligt på något vis.
  Barnbarnet mår prima, växer och växer.
  Healing får du igen den dag jag blir frisk för då sätter jag nog igång lite som förr, längtar efter det livet.
  Puss på dig

 3. Har läst någonstans att grått inte är en färg, det är en sinnesstämning. Kan bara hålla med. Idag är det förskräckligt grått.

  Kul bild!
  Kram

 4. Grått är det verkligen. jJg har tur i dag jag för jag har fått pigga upp mig med att se älsta grabben (inte lille V) spela en innebandymatch som var så spännande och välspelad att adrenalinet sprutade ur öronen på oss föräldrar. Efter det fikade vi på tant Brun i Sigtuna (där matchen var). Ett prefekt sätt att tillbringa en grå dag på. Nu ska jag bara hitta lite ork till matlagnignen…

  Önskar dig en skön lördagskväll!!
  Boel

 5. Nyanser av grått, har präglat denna vecka. Tänk att jag har suttit i en traktor och sandat och plogad sedan i tisdags. Känns så, 3 gånger inom 1,5 dygn. Dag som natt. Snacka om grått. Efter dagens skridskoturer på på gångvägarna så väntar jag mig en nyinringning.
  Men trädgårdens varma växthus kan laga vilken gråmulen sur min som helst till glädje. Skönt att jag har några tusen pelargoner att samtala med. Hoppas du fick tag på några bra deckare, kan behövas.
  Kram tänker på dig.

 6. Anna panna min älskade unge… tänk att du blev med blommor i ditt liv, en hel handelsträdgård, inte illa. Pelargoner är mina favoriter har haft enormt stora på balkongen som boade i källaren under vintern. Men så flyttade vi hit och källaren här är inte lika bra som den förra så hela mitt maffiga bestånd tvärdog första vintern här.
  Jag är en sån där med gröna fingrar, ställ hit en liten slana och jag lovar att den blir stooor och trivs. Ja, så var det ju när jag var frisk, men just nu orkar jag inte ta hand om blommorna så där som förr, tråkigt nog.
  Sist jag fick ett ryck så delade jag på blad till olika Streptocarpus (favoritblomma) och planterade enligt konstens alla regler. Det blev nya fina växter med massor av blommor. Just nu är de bara gröna, men det kommer väl lite nytt liv i dem snart igen.
  Inte den här våren men nästa då måste jag vara frisk så att jag med lust kan åka till din handelsträdgård och köpa minipelargoner och annat. Det ser jag fram emot.
  Har du sett att jag besöker din blogg då och då? Underbart att läsa om allt ert arbete med växterna och omgivningen.
  Krama till dig och alla i familjen

 7. Streptocarpusar är fina, en riktig farmorsblomma, så passande nu när du är farmor.
  Du skriver så fint så jag följer din blogg och väntar såklart med spänning på ditt nya liv som kommer snart. Nu ska jag iväg och pyssla om alla mina bebisar, kul att du tittar in på min blogg ibland. Jag ser mig som nybörjare inom detta roliga media.
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s