Farmor får besök

Fick besök igår av den lilla mjuka varelsen som är mitt barnbarn. Nu sjunger mitt hjärta mest hela tiden. När jag satt där med min man, ungarna och min bästa vän, så blev jag så rörd över livet det lilla. Han växer så det knakar, sover, äter och tittar en stund på oss, för att sen somna om. Det var första gången jag har haft tid att smeka och verkligen titta på honom i lugn och ro, pussa honom på den mjuka kinden och nosa på honom, han luktar så gott.

Sonen han matar och rapar och donar med den lille, som om han aldrig har gjort annat. Jag är stolt över honom och tänker att det man får som liten själv, är det man har att ge sitt eget barn. Så omsorgen om den lilla oroar mig inte ett dugg, när det gäller min sons kärlek och omsorg.

Idag ska jag gå ner till fotvården och bli ompysslad, det ser jag fram emot. Annars ser det ut som vanligt ute, grått och jag har tröttnat på den färger nu. Jo, jag bytte gardin igår igen för Barbro som hälsade på försökte förstora upp den smala spalten tyckte det var mycket som var tomt på höger sida och så var det ju. Jag önskar wp kunde sätta in lite nya teman, de är så tråkiga, många rent av fula.

Nu ska jag sätta fart på dagen.

6 kommentarer på “Farmor får besök

  1. WorPress har väldigt strikta teman om man jämför med andra bloggportaler. Någon som jag tycker har extremt fula det är expressen. Fy bubblan…

    Så mysigt att få besk av den lille mannen!

    Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s