Inte alltid man känner ändan inte

1585316jkfvhgsfjxGårdagen började så fint, men kroppen ville inte vara med på eftermiddagen så det var bara till att sova. Fibromyalgin satt på alla tänkbara ställen, ett av de värre är nog ändan. Ja, konstigt nog får jag ont som fasen i fästena mitt i skinkorna. Kan inte sitta normalt utan går helst och lägger mig. Så det blev ingen tur till affären, hade fullt upp med att tärna lite fläsk till middagen. Jag kokade vitkål och potatis och hade skinksås till, orkade nästan inte tärna fläsket. Det är då jag kämpar på och blir arg och ledsen på en gång, att en så vardaglig sak som att skära lite fläsk ska vara som att resa till månen.

Maken kom hem och åt middag, resten åkte ner i matlåda till sonen och då tänkte jag för mig själv att ingen av dem vet hur slut jag var av att tärna fläsket. Det måste vara obegripligt att man kan bli så slut av en sån sak …

Ännu har inte ovädret dykt upp, Watson är med hundvakten och kommer hem på eftermiddagen. Så jag ska ta det lite piano idag, har bara ett uppdrag; En kladdkaka med fuge. Jag konstaterade imorse att jag stadigt men säkert går ner i vikt, så jag kan gott äta kladdkaka till tet ikväll. Kaffet har jag prövat på, men det funkar fortfarande inte för magen. Jag kan dricka lite, men känner att det är lätt att avstå. Oroar mig för att magsåret inte ska vara läkt till den 20 när jag ska dit igen och pinas med slangen.

13 kommentarer på “Inte alltid man känner ändan inte

  1. Förstår att du har det tungt just nu när tröttheten är så påtaglig och kroppen sviker dig så. Själv så är jag trött på det mesta just nu även om kroppen hänger med. Försöker hålla i gång den så gott jag kan, tror att det är viktigt för det mentala biten också. Vet inte om jag startar något nytt har lite svårt att bestämma mig och lusten finns inte riktigt just nu, men kanske den kommer. Tänker på dig, kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s