Ska sjutton va pigg

Ska f*n vara pigg
Ska f*n vara pigg

Gårdagen var en pigg dag, kvällen lurade mig att göra sånt jag för jämnan gjorde förr. Fick ett ryck och började flytta tavlor och böka, klockan drog iväg och när jag kom i säng måste jag ju läsa och boken är så bra och tiden rann undan. Sen kunde jag inte somna fast jag tog ett piller.

Så idag är det inte mycket att skryta med, allt går långsamt och jag saknar gårdagens energi i kroppen. Dagen är ju grå, men efter det långa snöfallet igår är det ändå lite ljusare ute. Ser att ungarna åker pulka i backen och det gör mig alltid lika glad att se varje vinter. Det är där ungar ska vara .. ute och röra på sig, andas frisk luft  få motion och leklusten tillfredställd.

Dagen bjuder motstånd i hela kroppen och jag som måste göra mig iordning snart och gå ut med Watson. Tror inte att de har hunnit ploga trottoarerna, så det blir nog till att kämpa på i högarna. Watson kommer att ha snöbollar runt hela sina ben, det blir duschen för honom så fort vi kommer hem, till hans fasa.

Idag ska jag inte göra ett vettigt handtag .. så brukar jag börja dagen med att tänka, men något blir det ju alltid varje dag. Minns nu att jag igår sent i min pigga kropp gjorde en lista på vad som ska ske idag. Men det var ju igår det.

8 kommentarer på “Ska sjutton va pigg

 1. Av din beskrivning att döma så ser Watsons päls precis lika dan ut som Herr Hunds och Miss Es gör. Det är ju stört omöjligt att få bort snöbollarna om man inte vill duscha två hundar varje gång…

  För övrigt tycker jag att du verkar göra många vettiga saker!

  Kram!

 2. Daniel jag smyger mig igång med dagen, kisar ut mot det disiga ljuset, ser som små öar av is som sakta guppar på Värtan i sin väntan på solens värmen som långsamt kommer bjuda dem att smälta ner i havet.
  Hör degklockan ringa för att få mig på fötter och vända varligt på dagens surdegsbröd som i sin första jäsning nu ska få en vårdande hand.
  Dagen den tar mig vare sig jag vill eller ej…
  Kram till dig min goaste pralin

 3. Hej där!

  roligt att höra att dagen varit bra efter omständigheterna!

  Jag förstår så väl om du inte prioriterar att läsa bakpå matförpackningarna 🙂

  Det blir liksom överkurs om man är svårt sjuk.

  Jag har däremot gått i gång på det. Undrar om man kan göra något av det, yrkesmässigt?

  mm…

  Är på minisemester med hund och de tre yngsta och vi har alla njutit av snön och solen till stor del av dagen.

  Så uuuunderbart!

  Visst är det ute som barn ska vara. Jag märker ju hur bra de mår av det. Och jag med 🙂
  Jycken har fångat många snöbollar i pälsen oxå…

  önskar dig, en härlig dag i morgon med.

  kram
  Cattis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s