En smula deppig idag

img_47c1e09f6e254Hela dagen har jag försökt att balansera mig, känner mig så deppig 😦 och hopplösheten har tillfälligt tagit över. Mycket handlar om att de inte hör av sig från sjukhuset, månader går och jag får ingen remiss att ta prover, jag har ingen läkare.

Nu har min ev donator ringt och pressat på å de grövsta för att de ska göra det de är där för och tro mig på dessa två veckor har hon nu äntligen fått göra de undersökningar som hon måste för att kunna bli donator.

Men nu har vi kommit fram till att allt i alla fall kommer att hamna i stå, för jag har ingen läkare. Den 6 mars åker min ev donator bort och under de två veckor hon är borta tänkte vi att läkarna skulle sätta sig och sammanställa våra journaler och skicka dem till Huddinge. 

Jag orkar inte med att känna mig så oviktig att jag inte ens får ta prover, inte en skit bryr sig om min hälsa. Det är så min upplevelse är och jag blir deprimerad bara jag tänker på att jag själv måste ringa och vara otrevlig för att de ska bry sig. Så här dåligt funkar det verkligen inte på andra mottagningar det har jag fått veta och så här ska det inte vara.

Maken kom hem med två enorma ljusrosa höga rosor med liten fransig mörkrosa kant med namnet Hoppet. Han hörde att jag var deppig när vi pratade i luren … klart jag gråter.

Ja, lite upp och ner just nu men det ändrar sig snart, vilket år som helst.

Idag skickade jag en sak till dig Vb, hoppas det inte tar för många dagar att få det. Nu är det din tur att vara nyfiken.

Dottern ringde och bubblade om sin nya arbetsplats, hon kommer att få några jobbiga veckor framför sig med många olika workshop ev en vecka i Bangalore Indien. Hon är på rätt plats nu och jag räknar med en redig karriär. Hrmf kan man nu för tiden få en redig sån? Alla får ju kicken för ingenting nu för tiden. Antar att de kickar folk för att de ska ha råd att höja chefernas löner/bonusar…. 😉

Nu ska jag ta mitt splittrade jag och lägga mig i soffan, maken har gjort en mugg te till mig och jag bjuder på kardemummakaka som jag har bakat idag till kaffet om någon av er vill titta in. 😉 Kram på er alla!

7 kommentarer på “En smula deppig idag

 1. Lider med dig – att inte få besked är som att hamna i ett vaccum.

  Bangalore har verkligen blivit stort i IT-branschen nu – även vi har en massa folk som jobbar därborta. Det är lite kul!

 2. Det är ju fantastiskt att din donator har hunnit med alla undersökningar! Jag förstår att det känns jättejobbigt att det ändå inte händer något, men ni är ju i alla fall ett stort steg närmare målet. Hoppas att ni orkar ta ett sista krafttag och tjata LITE till, ni är ju så nära! Håll ut! Tänk vad skönt det ska bli när era journaler lämnar Danderyd och ni får ha med proffsen på Huddinge att göra istället.

  Synd att jag bor för långt bort för att hälsa på dig, jag älskar kardemummakaka! (Det gör för övrigt Homans katt i Jan Mårtenssons deckare också.)

  Klart att jag ska se det fina i att de denna vecka gör de sista proverna på henne, har du så förbaskat rätt i. Men nu när de har tagit sig an henne så måste jag se till att de tar sig an mig själv. Det är så märkligt att ingen bryr sig, det gör mig deppig. Kram

 3. Usch ja, det är jobbigt att vänta och när ingenting händer… Nog borde du väl kunna få en läkare när du har donator? Suck…

  Tack jag tar gärna en bit kardemummakaka och ett glas kall mjölk. Underbart gott tillsammans 🙂

 4. Vet inte hur ska jag uttrycka mig för lindring, tänker varje dag på dig och dina våndor.Och så ser man på torsdagar SvT:s nya serie om ett nytt liv.Måste kännas som ett hån för dig Maggishjärtat.

  Ja, mycket nyfiken är jag.Mest om det går ner i brevlådan.Du vet hur det är.

  Love love och kärlek igen till dig.

  Nema problema.. ett brunt vanligt A-4 det ska väl med tiden även komma ner i din brevlåda?
  Det som retar mig är att det verkar som om det inte finns någon tid före själva donationen. Kan det vara sant att det går så där smidigt på andra ställen? Men klart han var ju man och de burkar ju få bättre/snabbare behandling än kvinnor. Klart att han var sämre än mig, pumpen var ju slut så det är inte konstigt att de skyndade på det hela, jag är glad för hans del. Tro inget annat.
  Kram

 5. (((kramar))) Jag förstår att du blir frustrerad; jag som står vid sidan av blir så arg så jag skulle vilja piska dom!

  Kardemummakaka… Mmmm! Nu fick du mig att längta efter mammas hastbullar…

 6. Hej min vän i Sthlm. Vad e det jag hör, hur kan det komma sig att du ej har fått en egen läkare? Vad är detta för system. Man får inte bli behandlad så illa som du blir. Det är ju fruktansvärt att inte ha någon att vända sig till. Man vill ju veta så mycket. Hoppas att du snart får en egen läkaren. Och jag skall hålla tummarna att det sista för din donator går bra. Det hade varit både trevligt och roligt om vi hade lite nämrare till varandra. Då hade vi kunnat stötta varandra bättre. Men jag skickar iväg en kram via nätet. Hoppas den värmer lite 🙂

 7. Hej vännen!
  Va hopplöst det låter med all den här väntan, jag kan inte ens föreställa mig hur det är då jag aldrig hann uppleva det på samma sätt när jag var sjuk.
  Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, allt låter så banalt…men jag tänker på dig.
  Kakan var jätte god!Kommer gärna på fika igen(då jag nu äter godis och annat socker bara på lördagarna).
  Kramar på dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s