Fel p[ wp eller vad

68px-lynch_4Ikväll blir det en sen middag, vi har varit på födelsedagskalas hos sonen och ätit tårta. Igår var det hans födelsedag och då fick jag plötsligt vara barnvakt. När vi satt där den lille och jag så slog det mig att jag för 27 år sedan satt där med hans far som nyfödd.

Det här med barnbarn är onekligen större än jag insåg före jag blev farmor. Jag vet inte vad det är med mitt hjärta, men det har vidgats något otroligt sedan guldklimpen föddes. Nu har jag ju inget totalansvar utan barnvaktsansvar så där 3 timmar åt gången och det är en sån känsla att få sitta där med honom, mata, rapa och jollra. I timmar sitter jag i soffan med kuddar runt om, på magen brukar han hasa ner sovandes efter några timmar. Jag bara njuter och skulle nog kunna sitta där hela dagen om jag behövde.

Har slutar jag for plotsligt funkar inte bokstaverna som de ska har inne i wp. Jag vet inte vad det ar for fel och det ar bara har det ar fel.

7 kommentarer på “Fel p[ wp eller vad

 1. Hej

  Barnbarn är härligt och skönt också när man inte har fulla ansvaret längre
  för småfolk *ler*.

  Lördagshälsningar ifrån Östersund
  strömma

 2. tassar in å er hur du har det min klon ….mm sörjande hundar har man hört talas om ..herre ge vad min mosterns hund ylande i bilen när de åkte förbi staden min mormor bodde i när hon levat …det är mycke man inte förstår sig på här i livet …..mm små goa ungar …hoppas ni får många sånna soff stunder …de ger energi de ..
  kram kram

 3. Jaha, så kan det vara åäö funkar här få se hur det är med ” och @ hm, verkar som det funkar igen. Får väl skriva lite nytt imorgon och se om det är som vanligt även vid nytt inlägg.
  Kram

 4. Hej,
  Åhh, dessa härliga barnbarn. Det går knappt att beskriva känslan.
  Bara sitta där och gosa, få njuta utan huvudansvar.
  Känslan när de blivit lite större, när dom sträcker ut armarna och säger mormor med kärlek i både röst och ögon.
  Mormor som inte behöver göra någonting annat när hon är barnvakt. Bara läsa sagor, leka, prata och finnas till.
  Mormor som sedan tittar på alla leksakerna och vet att dessa kan plockas undan nästa dag.

  Har själv fyra barnbarn, men förhoppningsvis kommer det fler.

  Har läst din blogg under en längre tid, men inte kommenterat tidigare. ( I alla fall inte under detta namn.)

  Ha det riktigt gott och sköt om dig!

 5. Åhh kära Tuija, jag längtar tills han sträcker sina armar mot mig och säger farmor. Jag har två frälsta väninnor som har barnbarn och bägge har sagt just det du skrev. Känslan när den lille ringer och säger på telefon att hon/han vill komma till mormor/farmor ska visst slå det mesta.
  Så roligt att du har hängt med i min blogg, jag ska kika in till dig.
  Många kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s