En brokig härva

Lyckan var stor när jag fick gå till posten och hämta lite mer raggsocksgarn.

Mitt liv en lång brokig tråd
Mitt liv en lång brokig tråd

Tror det har blivit min livsuppgift att sticka sockor … Kan man prata om beroende när det gäller att sticka sockor? I så fall är jag ett allvarligt fall och jag borde akut söka hjälp.

Watson och jag har idag gått vår sväng med betydligt mer kläder än igår, det blåser så snålt och solen den försvann redan igår. Jag känner att jag har bättrat på mig lite i konditionen denna vecka, märks att jag har gått en sväng varje dag. Ser lappen på mitt skrivbord och suckar över mig själv, där stod vad jag skulle göra när jag nu ändå var till posten och Ica, men som vanligt så glömmer jag det mesta. En utförd av tre möjliga får nog anses bra för att vara mig just nu, med eller utan lapp.

Tittar ut över Värtan där blåsten drar upp stålgrå vågor med vit kam, det ser så kallt ut och en ensam svan simmar omkring där nere sökandes efter en partner. Tänk att de håller ihop hela livet med sin utvalda, det är något jag gillar hos djur som bildar familj och håller samman.

Fredag igen och jag tinar en köttbit, som vanligt tänkte jag skriva. Är trött nu efter promenaden, posten och lunchen, blir nog till att sova en stund.

Önskar er alla en skön helg, tänk en stund på alla som inte kan göra allt som ni tar för så självklart, njut av livet.

13 kommentarer på “En brokig härva

 1. Att sticka eller virka till någon eller sig själv är väl en bra uppgift, det blir ju alltid någon som blir glad av det.

  Carpe Diem / Lasse

 2. Det lät så skönt att sitta på balkongen. Här är det inte mycket utesittarväder precis. Snöfall och minusgrader.
  Förstår att den kommer bli ditt andningshål i sommar. Jag hoppas innerligt att din operation kan genomföras.
  Har du fler donatorer på gång om något skulle inträffa så att hon inte få ge dig sin njure?
  Jag håller tummarna stenhårt nu.
  Kramen Synne.

 3. Helena … jag köpte garn från Vartofta Garn och textil AB. De hade rea på raggsocksgarner så jag passade på.
  Kram

  Synne … jag har flera som har erbjudit mig sin njure men jag vet inte säkert om de är friska nog, de röker och har lite krämpor.
  Maken har ju erbjudit sig men han har inte alls samma blodgrupp och då måste de ju slå ut mitt immunförsvar först och det är en resa jag är glad om jag slipper.
  Sonen tycker alltid att han och jag ska åka till sjukhuset så vi får det gjort, men jag vill inte ta av ungarna eftersom man inte säkert vet om det är ärftligt.
  Så jag hoppas av hela mitt hjärta att R:s kropp är frisk så att jag kan få hennes njure med passade blodgrupp och allt annat.
  Kram

  Nu är klockan snart 20.30 och vi har plockat fram en massa ljus, ska släcka ner och ställa mig och titta över området och ut över Stockholm för att se om det märks något av nedsläckningen ikväll.
  Kram på er alla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s