Letar självvattnande blomlådor

glad_musHar suttit/legat på balkongen och låtit solen hetta i ansiktet, tänker att det är sista gången i mitt liv när jag kan sola utan att tänka ett dugg. Om jag får en njure så kommer jag att äta medicin för resten av livet som gör att man inte ska sola pga cancer risken.

Jag fantiserar vidare med balkongen och har kommit fram till att vi ska ha självvattnande blomlådor, men det var inte så lätt att hitta. Letade som vanligt på nätet, första stället var stängt, andra var en gravvård som inte hade dessa lådor för balkong utan för gravar. Hon tipsade mig om Bauhaus, så vi får väl svänga in där i helgen och se om de har dessa lådor.

Idag har jag inte gjort ett dugg nytta, skulle fixa naglarna, blev inte nöjd med resultatet, både bas och överlacket var för gammalt, så det är bara att göra om. Jag har beställt kläder för över 1000 kronor på La Redoute, jag har nästan inga byxor att ha på mig, de är alla för stora eftersom jag har slankat av några kilon. Men hur galet känns det inte att beställa sånt på nätet? Jag tycker storlekarna aldrig stämmer, ena stunden passar en 42-44 nästa gång är det ålaskinn och jag behöver 44-46 eller t.o.m. 46-48, jag blir inte klok på storlekssystemet. För den delen verkar det inte vara något system alls längre. Jag tycker att jag har hört i många år nu att de ska göra om systemet, att de höll på med mätningar av folk för att förbättra det hela. Men när i hela friden blir de klara med sina mätningar?

Varför jag inte åker in till stan och handlar kläder? Jag orkar helt enkelt inte, blir helt väck om jag ska klä av och på flera gånger, förbaskade njursvikt.

En sockerkaka sa jag igår natt till maken att jag skulle göra idag … frågade vilken smak han ville ha, men jag har ännu inte satt igång. Vissa dagar blir det inte mycket gjort, mycket snack och lite verkstad med andra ord.

Med solen och ljuset känner jag mig lite rastlös, det är väl nästan det sämsta med vår och sommar att man inte kan vara inne med gott samvete. Nä, man ska ut och röra på sig och sola sig och njuta och umgås och fy fabian jag blir trött bara jag tänker på det hela. Jag längar till ljuset varje vår men hör faktiskt till vårdepparna, jag vet inte hur många gånger min man har fått släpa runt på mig gråtandes över alla knoppar som orkar slå ut varje vår. Det går ju över, men jag blir lika förvånad varje gång, när andra sliter av sig kläderna och jublar så gråter jag över naturens späda grönska. Snorar gör jag av bara farten och kliar mig i ögonen på grund av allergin.

Nu ska jag se om det kan bli en sockerkaka eller om det är helt kört?

12 kommentarer på “Letar självvattnande blomlådor

  1. Det gick bra med voffsingen:)
    Han hade en mjölktand som gick av för en tid sedan… den dog och blev infekterad. Så nu är det väck och han fick komma hem med en strut runt halsen. Han såg faktiskt lite lustig ut när han var bokstavligen drogad;)
    Lägger nog upp en bild på´n idag:)
    Jag blev så sugen på att fika av att läsa ditt inlägg, behövs bara att du nämner sockerkaka så börjar jag dreggla. Ett typiskt eftermiddags symptom 😀
    *kram*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s