Ikon och mugg på bild

20090210-0022

Visst är moroten fin?
Visst är moroten fin?

20090210-003

När jag skrev om min ikon så ville Znogge se den på bild så här kommer den. Jag blir så imponerad av att min vän kan sitta en hel vinter med ett motiv, så lång tid tar det att måla dessa speciella målningar.

Idag är det strålande väder och jag vaknade i lagom tid, inte utsövd men vaken … man kan ju inte begära allt. Watson och jag ska snart gå ut och sätta oss på en soffa med utsikt över Värtan. Det är makens och  min ”pratsoffa”, dit brukade vi gå när vi hade tonåringar hemma för att få prata och lufta våra tankar. Den soffan har alltid pumpat liv i oss och fått oss att orka vidare, inte dåligt av en sliten soffa som står där i ur och skur året runt.

Det ser lovande ut inför helgen med vädret och jag gläder mig alltid åt fint väder till er alla som jobbar och ska få vara lediga några dagar. Insåg igår att det inte är långt kvar till påsk, dottern bjöd in till påskmiddag.

Med posten kom en tid till nya läkaren, 19 maj ska vi träffas. Hinner ta två omgångar blodprov på den tiden. Alltid lika spännande, läskigt att få svar på blodprover.

Men nu är det fredag och jag tänker njuta av dagen, till att börja med ska Watson och jag sitta på soffan efter att vi har gått en sväng. Eftermiddagen tänkte jag mig liggandes i solstolen, men vi får se kanske lurar sömnen dagen av mig igen.

Om du vill köpa en mugg, finns även andra djurmotiv … ring till Katarina Andersson 08-530 254 77  1 mugg + porto kostar 210 kronor.

Ha nu en skön helg och njut av livet …

Fick ett tips av min dotter

Nytt Vinglas inför  Fredagsmyset  ! 

 

 

14 kommentarer på “Ikon och mugg på bild

  1. Det är så roligt att köpa grejer till barnbarnen. Man blir som barn själv när man tänker sig hur lyckliga dom ska bli. Du skulle se mina hus. Man kan tro att jag har småbarn själv så mycket grejor är det överallt. Muggen är fin. Rolig.

  2. Vilken fin mugg! Den som ändå var lite konstnärlig.
    Ikonen är verkligen vacker. Jag drömde om en ikon häromnatten. Undrar vad det betyder?

    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s