Tomas tvivlaren min vän

20050320_051403_pc3a5skfjc3a4drar_thum

Idag blir det en lång dag, mer som barndomens långfredag, minns att det hela tiden spelade sorgmusik på radion, tv visade bara sorgliga saker och allt var så tyst runt om. Det var då, nu är det tack och lov nya tider, men jag har min långfredag idag.

Nervös är väl ett snällt ord för vad jag känner, kan inte koncentrera mig och får inget vettigt gjort. Klockan två skulle hon vara hos läkaren … sen vet jag inte om hon ringer mig direkt eller senare… ovissheten gröpar ur mig.

Om det nu skulle gå åt fanders idag så ska jag lugnt inrätta mig efter en period av påsdialys och det kan ju inte vara värre än att dö, så jag får hålla mig på en vettig nivå av frustration. Det är så sjukt för jag tror verkligen att jag kommer att få hennes njure … men klart att tvivlet alltid ska in och gnaga. Det är väl tur också att man inte tror 110% på att få hennes njure för då skulle det vara svårt att tackla ett nederlag.

Jag hör av mig senare idag/ikväll … när jag vet hur det blir.

Kram på er alla, vi ses på kvasten ikväll!

glad-pask1

9 reaktioner till “Tomas tvivlaren min vän

 1. Håller tummarna för dig att du får ett positivt besked, tittar in efter 2 för att hålla mig uppdaterad…

  Hehe, ja det är ganska roligt vad medicinerna gör med en. Innan jag fick barn så hade jag lockigt hår sen efter graviditeterna så blev det rakt och nu efter transplantationen lockigt – mycket mörkare och mycket mycke mera hår… En positiv verkan av medicinerna i alla fall – behöver ju inte permanenta mig *ler*. (tror det är Sandimmunet som gör detta).

  Massa goda Påsk hälsningar till dig.

 2. Jisses, vad spännande! *gulp* hoppas du hinner få beskedet innan jag kvastar iväg till stugan. Jag kommer garanterat att tänka på dig hela helgen!
  Med tanke på hur mycket poistiva förhoppningar alla dina läsare har så kan det ju bara gå BRA 🙂

 3. Oj spännande och nervöst, håller mina tummar hårt…

  Å så tar vi de lugnt ikväll på kvasten va, inga farliga omkörningar och inte för mycket äggtoddy nu va?

  Kramen och ha en skön påsk!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s