Kvinnan slog mig med häpnad

img_45b71273a2e79Igår fick jag en länk av en vän, jag klickade på den och kom helt av mig. Tänker på hur vi alla så lätt dömer andra efter utseende och hur de agerar, drar förhastade slutsatser och får i bästa fall som i detta fall sitta där med skammens rodnad. Jag grät hejdlöst efter att ha sett denna film och jag hoppas ni alla tittar och låter hjärtat bulta av kärlek till den lilla människan med det stora.

http://www.youtube.com/watch?v=9lp0IWv8QZY

Helgen har varit så fantastisk för jag har varit ovanligt pigg och det kan jag nog tacka mina kortisontabletter för, jag tar ju dem ibland när hostan bli för tung på grund av astma och banne mig om inte kroppen, hela jag mår bättre av att äta dem. De är farliga, jag vet det, men det är så underbart att nästan tro att man är normal.

Imorgon är det vardag igen och jag saluterar den dagen som alltid efter en lång helg. Vardag betyder vila för mig, visst är maken fantastisk på alla vis, men att vara ensam efter några dagars sällskap är alltid lika skönt. Nu blir det lite normalt igen, alla chokladägg är snart uppätna och vardagsmaten kliver in och visst sjutton mår man bäst när det är just vanligt vardag. Nu tänkte jag på allt man stoppar i sig när det är helger …

6 reaktioner till “Kvinnan slog mig med häpnad

 1. Jag har också sett filmen du länkar till, det var så osannolikt att jag började undra om det var fejkat. Fantastisk röst!

  Håller med dig om att det blir bra att återgå till vardagsmaten. Helgmaten är ett fördärv även om den är god (eller snarare just därför…).

  Sköt om dig!

 2. Jag såg också denna makalösa kvinna igår.Såg juryns miner före och efter,dom om några borde ju veta att det kan komma vad som helst av vem som helst.Både maken och jag blev tårögda.Jag håller med vad vore man utan kortisonet,( smalare kanske)det verkar kunna råda bot på vad som helst.Va bra att du mår fint njut av det.
  Kram

 3. Vilken rysare, människan är ju helt underbar!Som du!

  Haft en trevlig påsk med besök och skickade med en matlåda till paps.Skönt att du mår lite bättre,

  kramas

 4. Hej goa Maggan!
  Känner som du att det är skönt med helg men även då vardagen återvänder.
  Kommer tillbaka och tittar på filmen nu. Barnen håller just på att somna…

  Stor KRAM!
  Cattis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s