Närmar mig en transplantatation!!!!

JIPPI!!!!!

Åhh jag är så glad att jag inte vet vilket ben jag ska stå på fast så klart jag sitter ju så det funkar ju bra ändå. I fredags gick min donators journaler vidare till Huddinge vilket betyder att hon är godkänd som donator!

Nu kan läkarna på Huddinge ha något emot det hela men jag tror att vi kan räkna med att vi blir opererade … åhhh jag kan nästan inte skriva, varken stava eller få ur mig saken på rätt vis.

Snacka om att få spunk jag både gråter och skrattar, just nu har jag inte varken plats eller tid för att oroa mig idag är det bara glädjen som står högt i tak. Euforisk är en mild ord för den uppsluppenhet jag känner… hur ska jag få ordning på denna dag?

Ha ha … jag som ska till kuratorn för första gången, nu kommer jag att komma dit seger rusig av glädje inte alls den patient hon säkert förväntar sig komma idag.

Jag mår så braaaaaa idag, måtte nu det hela hålla hela vägen fram.

Idag älskar jag Er och hela världen, jag ska genast klä mig och gå ut och ta den i famnen tillsammans med Watson.

18 kommentarer på “Närmar mig en transplantatation!!!!

 1. ohhh grattis, förstår att du är jätte glad….vem skulle inte vara det…Nu…snart…kan du börja leva igen.
  Många kramar från susanne

  Jag räknar med att det alldeles snart är din tur att få åka till Huddinge. Kram

 2. Kramar om Er alla, dagen har varit energifylld och jag har tacksamt tagit emot dagen med glädje.
  Om allt går som det ska nu så är det nog inte så lång väntan kvar, kan ta lite tid för Huddinge att gå igenom min journal och min väns, sen ska vi få en gemensam besökstid och då när vi sitter där kommer vi att bestämma operationsdag.
  Jag känner sån tacksamhet över möjligheten till ett normalt liv igen och hoppas innerligt att det går hela vägen fram. Som ni ser är jag ännu lite avvaktande, om jag inte är det vet man aldrig var man hamnar om allt går om intet. Allt hänger i luften tills den dag jag ligger där på operationsbordet och inte ens då vet man med säkerhet att allt kommer att fungera. Men jag hoppas ju självklart att allt ska gå vägen.
  Förstår ni min lite sträva hållning och varför?
  Tack för all energi jag har fått av era kommentarer idag, ni är kanon hela högen!

 3. tassar runt som vanligt …ååå så härlit ..mina tummar å tår började bli aningen blåa nu 🙂 hållar kvar de hårt hårt ..enda tills allt är klaffat å klart å ni mår bra båda två ..kram

 4. Å vad läser jag! Herregud, jag får tårar i ögonen nu! Gud vad glad jag blir för din skull. Hoppas verkligen inte nån sätter käppar i hjulen för er nu.

  Bamsekramar till dig 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s