Fibromyalgin på återbesök

Tänkte sova ut idag men blev väckt av distriktan som skulle ge mig järnsprutorna, hon sa att de inte kunde ge mig sprutorna pga risken för andningsuppehåll. Trött jag blir på allt tjafs, att det ska vara så svårt att få lite behandling på sin egen vårdcentral. Så nu måste jag ringa till min syrra på sjukhuset och boka in nya tider med henne för att få sprutorna vilket kommer att gå utan problem.

Jag som hoppades slippa åka tåg och tunnelbanan, är både lite för trött för att flänga runt och sen tycker jag att risken för att bli smittad är för hög. Maken kan ju inte leka chaufför till mig på vardagarna, han kör när han kan, men har ju ett jobb att sköta.

Idag har fibromyalgin slagit till igen och det är så typiskt att man får en rejäl släng efter att man har gjort något som överansträngt kroppen dagen före. Jag vill så gärna vara barnvakt fast inte så många timmar som det blev igår, kroppen orkar inte.

Så idag när jag skulle sova ut blev jag väckt och kroppen signalerar att jag kommer att gå en kortare sväng med hunden, äta lite och sen sova i flera timmar. Kul dag eller hur?

Men under kan ske varje dag och jag är alltid öppen för det, tänk om jag vaknade en morgon och var frisk, bara så där. Nej, orealistiskt att tro så, men jag kan ju få en och en annan kraftdag som känns som ett under, det är vad jag längtar efter.

Nu ska jag sega mig upp ….

7 kommentarer på “Fibromyalgin på återbesök

 1. Här var det tjusigt som vanligt. Ja, det här med barn. Jättekul men det suger lite must. Man blir slut. Du får vara glad att du inte ska sova med ungen på natten. Här har vi haft blåst så länge och mulet. Kemiskt väder. Avskyr det. Lika varje år när jag tänker efter. Nu har det mojnat och träden är stilla men det mulna är kvar. Kommer nog regn. Det kan åska också. Det vill jag inte ha för då måsta jag dra ut kontakterna till datorerna. Jävla bök.

 2. Fick idag reda på att mitt kreatininvärde har dragit iväg, är nu väldigt högt vilket betyder att det börjar bli bråttom, men jag undrar om någon bryr sig, men klart att de gör men jag vet inte om de bryr sig så pass att de skyndar på så att jag slipper dialysen. Min sjuksyster var väldigt gullig idag och undrade en hel del över hur jag mår och det var faktiskt väldigt skönt att höra. Jag ska till läkaren på tisdag, före det ska syrran ta nya blodprov och ge mig järnsprutan så det blir gjort.
  Så min trötthets attack är nog inte fibron utan jag börjar helt enkelt bli så dålig att jag har svårt att hänga ihop längre stunder utan att vila/sova.
  Så nu vet ni varför jag inte orkar kommentera och vara aktiv på bloggarna vilket jag verkligen vill.

 3. Om jag fick tre önskningar och jag fick önska vad som helst, så skulle jag önska att du blev frisk och va frisk resten av ditt liv!! Så att du får känna hur det är att leva på riktigt!

  KRAMIS

 4. Vad trist att du måste åka till sjukan istället. Förstår att det blir jobbigt.

  Hoppas att du får lite energi någonstans ifrån, så att du kan njuta av dagen!

  Kramar och vårtankar från Madonnan:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s