Jaha

Jag har fått en tid för operation till vecka 40 garanterat … jättekul eller hur?

På måndag ska koordinatorn ringa ifall det har tillkommit en ledig plats till mig och min donator tidigare. Så jag väntar några dagar till …

Orkar inte skriva mer är bara så tröttttttttt ….

11 thoughts on “Jaha

 1. Helena Palena skriver:

  Man kan väl knappast säga grattis – fast på sätt och vis kan man det. Tänker på dig när jag läser om Daniel Westling. Han har haft svaga njurar hela livet. Hoppas det går bra för honom, hans pappa och Victoria. Tack för tipset om smörgåstårta. Min ena flicka åkte idag. Jag fick en hjärtformad sten och två trisslotter i förväg eftersom dom inte är här på söndag. Men sonen bor ju i faggorna och han har tre barn så en liten tårta blir bra. Det var faktiskt länge sen jag gjorde en sån. Man kommer av sig.

 2. livsglimtar skriver:

  Kidneybönan här satt jag helt lugn när koordinatorn ringer och vill boka oss på narkosbedömning på måndag morgon ifall att … jisses vilken energi hon jobbar med. Hon vill verkligen ordna det hel om det bara finns minsta chans. Jag måste erkänna att jag blev så nervös, jag tål ju inte stress alls nu för tiden. Men samtidigt känner jag ett hopp vilket var länge sedan jag kände. Jag vet att går det med ett skohorn som du skrev så kommer vi in.
  Min vän donatorn har ju ordnat kollo hela juli månad åt sitt handikappade barn för att hon inte får lyfta tungt efter operationen och bli det inget så faller så mycket av hennes vettiga planering.

  Tror det väger tungt och så att jag ska få en slang nästa vecka bara för att de inte har plats för oss. Det visade sig att de opererar en gång i veckan med en ”1” levande donator, vilket jag bara gapade när jag fick höra. De har ansökt om att få göra dubbla operationer varje vecka och har fått det godkänt, men har inte ännu fått pengarna som krävs.

  Naturligtvis handlar det om pengar, de ska dela omvårdnanden med cancersjuka, de finns operationsplats men det finns inte tillräckligt med personal som sköter allt efteråt. Vi som får organ blir ju liggandes 10-14 dagar och det är mycket starka och farliga mediciner som de ger oss för att organet ska hålla sig kvar i kroppen. Det gäller att ta blodprov många gånger i början för att ställa in doserna och sen varefter trappa ner under tre månader.

  Måste säga att jag verkligen gillar kontakterna på Huddinge så hängivna och sköna att prata med. Bäst vore ju om de fick driva sin avdelning själva utan inblandning av andras ekonominer. Men vi vet ju alla hur det onödiga landstinget drivs, om de säger upp en del pensionsavtal som de suger ut oss med, så skulle kanske vården ha råd med lite mer.

  Så nu är min donator iväg och tar en spirometri för det hade visst inte gjort i utredningen.

  Nu måste jag lugna ner mig … blir så skakig, mina nerver har blivit så sköra. Jag ska även idag träffa en läkare, men det är min goa husläkare och Watson är hos hundvakten så jag kan ta det lugnt.

  Så ser det ut just nu….

 3. saltflingan skriver:

  Varje gång jag läst om herr Daniel så har jag tänkt på dig (och det blir några gånger med tanke på hur mycket det skrivits om honom senaste tiden) och tänkt att nu måste det väl ändå bli din tur NU.

  Pratade med någon på jobbet om att befinna sig i en limbotillvaro och hur irriterande det var i jobbsammanhang men det är ju ingenting jämfört med all tid man som kroniskt sjuk tillbringar med att inte veta hur det ska bli framöver, både när det gäller stort och smått. Det tar så mycket energi av en som man inte har. Just nu sitter min dotter och väntar på ett samtal från sin läkare som skulle ringa för ett par timmar sedan…

  Önskar dig en fin helg!

  Kram
  Boel

 4. madonnan skriver:

  Jag hoppas så att du får tidigarelagd operation. Så jobbigt att bara gå och vänta. Förstår att krafterna tar slut ganska fort.

  Ha det så bra.

  Kramar från Madonnan

 5. Znogge skriver:

  Men det händer i alla fall något och en del verkar vilja vara redo om det skulle bli tidigare. Fortsätter hålla tummarna för dig!
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s