Skörd liten men god

Tröttare för varje dag
Tröttare för varje dag

Vaknade tidigt, drack lite te och läste första delen på DN sen somnade jag om till klockan elva, nu var det till att sätta fart, Watson ville ut. Såg en fågel som kämpade med att få upp en mask ur gräsmattan, han var så upptagen att han inte såg varken mig eller Watson. Kul att se.

Åt lunch och sov sen igen till klockan så där 16.15 vilket liv. Det är så skönt att sova men det blir inte mycket tid över för annat, men nu ikväll känner jag mig lite pigg.

Ikväll har maken lagt in en heltäckningsmatta i husbilen, det kommer nog både att isolera mot kylan och göra det lite lättare att hålla ordning på, ska köpa en plastmatta som jag ska lägga i själva trappsteget och över första delen av golvet när man kliver in. Plastmatta är lätt att skaka och skölja upp när de är smutsiga, gäller att vara praktisk.

I helgen ska vi åka till Jysk och köpa en tjock bäddmadrass till vår husbilssäng, jag får ont i ryggen av att ligga där så något måste vi göra. När man ska bädda sängen så får man alltid stå med knät i sängen och jag tror att det har gjort min del av sängen dålig, tycker det känns som om jag har ett hål att sova i.

Idag har jag skördat en mini apelsin från krukväxten jag fick när jag fyllde år, den var faktiskt god.

7 reaktioner till “Skörd liten men god

 1. Jag riktigt ser hur trött du är framför mig. Visst är det skönt att sova, men man är oftast nästan lika trött när man vaknar. Hoppas att du ändå orkar åka iväg med husbilen, för det måste ju vara underbart att kunna dra iväg med den till någon mysig plats.
  Kram

 2. Gulligt med en miniapelsin! Jag ser sucktande på min tomat som hänger ensam på sin kvist i köket… den måste bli jättegod med tanke på hur mycket tid jag lägger ner på att prata med den 🙂

 3. Så skönt att du får sova ut och kan lägga dig när det behövs. Blir det en tur med husbilen till helgen så hoppa jag ni får det gott!
  Kram!

 4. Ibland kan det vara otroligt skönt att bara sova en hel dag. Särskilt när kroppen skriker efter vila. Man får inte annat gjort, men vad man inte gör idag, kan man göra imorron 😉

 5. Åh raring, ilade in på din blogg efter en liten jobbtripp.Blir både glad och ledsen när jag läser dina rader.Du é strong min vän.Trots att du inte tror det så tycker jag att det luktar optimism i dina inlägg, sån é du!En megakämpe.Standby är inte att förakta, i er bransch blir det så att säga ”normala bortfall” som kan bli din räddning.Eller hur?
  Tänker varje dag på dig, jag vet att du gör detsamma.Det känns gott.

  Många varma innerliga omfamningar,

  E

 6. Lite vardagslycka att skörda en alldeles egen apelsin. Det är inte de stora tingen som ger lycka. Oftast de små.
  Smakade den gott?

  Jag tänker på dig när jag går mina promenader.
  Hoppas det blir din tur snart. Eller helst i går….

  Du är som den lilla fågeln som kämpade för att få upp sin mat. Envis och faktiskt väldans stark. En vardagshjälte.
  Kramen på dig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s