Har fastnat i facebook

nm_disney_23Jag känner mig glad och lite sprallig, fick ju rätt många sk vänförfrågningar från facebook och tänkte äh, jag går väl in igen och öppnar upp det hela. Jag var ju med där för rätt länge sedan, men då var det så tråkigt med en massa ”drinkar” och hopplösa ”cowboyhattar” som folk skickade. Det var väl inte riktigt min typ av kontakt, jag vill ju skriva på riktigt. Men nu jädrar i min låda har det förändrats en del och jag har fått tag i många vänner både från förr och bloggvärlden. En av få stora kärlekar fick jag kontakt med och jag känner av det i hela hjärtat.

Idag är Watson hos hundvakten så jag har sovit länge och som vanligt inte gjort ett vettigt något. Det som jag nu laddar för är lunchen, måste ju äta min kräm för att få ner alla äckliga tabletter jag bara måste ta.

I helgen blev vi barnvakter både på lördag och söndag åt barnbarnet, så sjukt underbart att få ligga där i soffan med honom sovandes på mig. Det dreglas och har sig men vem bryr sig, tugga på du på farmor lite barnkräks klarar hon också av. Så länge maken är hemma kan jag vara barnvakt, jag är ju så svag själv att jag helst vill ha maken hemma. Han kan bära runt och dona med sånt där som tar kraft ifrån mig.

Nu funderar jag på packningen till midsommar, nej inte hur tjusig jag ska vara, tänker bara praktiskt vad jag ska ha på mig ute i naturreservatet för det är där mitt i spenaten vi kommer att fira midsommar. Ingen camping för oss den helgen, vi gillar lugnet och varandra. Maken sitter med kartor och kollar vart vi ska ta oss och jag sköter typiskt nog matplaneringen. Mat är jag bra på, både att laga och planera så det blir min bit att handskas med. Det ska packas ner korsord, böcker och tidningar här ska njutas av frisk luft och naturens egna ljud. Med lite tur får vi kanske se rådjur, älg eller bara en liten stressad hare skutta förbi.

Om jag bara kunde förmedla den där känsla när man bor i husbilen, för mig som bor i lägenhet är friheten att bara kunna ta ett kliv så är man mitt ute i naturen. Att ligga och sova en stund på dagen i bilen och kika ut rakt in i naturen, bara betrakta allt som så självklart finns där. Att få vara en stund i den naturliga tystnaden och känna, riktigt känna livet som pulserar.

Men nu ska jag äta lite lunch så det blir gjort.

12 kommentarer på “Har fastnat i facebook

  1. Åååh..du/ni är sååååå avundsvärda…Sova i husbil….Det finns ingen gång i livet som jag sover så gott som just i en husbil…Min stora dröm…Att fiska från söder till norr och just åka runt i en husbil….
    Å så inte bara det….Farmor och allt….HmmmVad är väl en bal på slottet…*flinar*
    Det där med FB blev aldrig min grej….men man vet ju aldrig…
    Hoppas ni får bästa helgen…Glad midsommar…!
    😉

  2. Men vafan – orkar du hålla på med facebook oxå! Jag blir inbjuden men har inte börjat med det och tänker inte heller. Twittrar ibland. Det får räcka. Hoppas ni får det skönt i husbilen. Min man vill köpa en. Men jag vet inte om det riktigt är min grej. Jag bor ju redan i spenaten. Har fönster åt alla väderstreck. Bor ute med andra ord ute känns det som.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s