Sommarblomster skänker jag er

Till er alla med kärlek
Till er alla med kärlek

Igår satte jag igång och rensa vissna blommor i blomlådan, de där penseérna som vi satt tidigare i vår, de har vuxit helt hysteriskt och mätte en halvmeter upp och hängde på väg ur lådorna de blommade så jag höll på att bli galen på allt visset som måste tas bort. Jag orkade inte med det hela utan började klippa ner ”buskarna” igår och det såg ju inte klokt ut, så när maken kom hem fick han helt enkelt kasta blommorna och jorden och ordna nytt. Tursamt kom han hem med en liten fröpåse med ringblommor som han sen sådde ner.

Så nu är det två tomma lådor att titta på ett tag men förhoppningsfullt kommer det nytt snart.

Jag har varit uppe tidigt idag blev körd till Vårdcentralen där blodsugarna skulle ha lite mer blodprov inför operationen nästa vecka. Sen flängde jag omkring och fick lite gjort i farten, nu är det mest packning som återstår inför helgen. Men nu har vi lärt oss hur vi snabbt ska få ner allt i bilen, så inte halva dagen går.

Tror att vi ska ligga i ett naturreservat i Kapellskär, det var så sist maken och jag pratade, men han kan ha ändrat sig vi får se var vi hamnar. Sonen med familj ska ner till fästmöns släkt och fira midsommar, det tar vår bil för den står ju bara i helgen. Mormor blev kattvakt till sonens röda katt och det ska bli spännande att höra hur det blir. Katten är ju rätt vild och mormor bor i radhus, så det gäller att inte glömma stänga dörrarna för katten är en innekatt. Dotter får hålla fortet här hemma iår, hon har ju precis flyttat ihop med sin kille och det har haft fullt skägg de senaste veckorna så de vill nog bara softa runt.

Önskar er Alla en Skön Helg

11 kommentarer på “Sommarblomster skänker jag er

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s