Yrsel och längtan efter mig själv

1517853wfvdurd81rDagarna rinner iväg i värmen och jag hasar mig lite smidigare runt för varje dag, men ännu får jag ont i såren och har svårt att röra mig normalt.

Jag har mest legat i min säng och läst eller tittat på spetsgardinerna som böljande förs in och ut av luftdraget som vi har skapat genom lägenheten. Svalorna utanför är vackra att följa i sina eviga cirklar i sin jakt på föda till de små som boar under husnocken. Ett utanförskap känner jag och tänker på tiden som jag nu kommer att få ligga ensam på sjukhuset, familjen kommer hälsa på, men så tråkigt att ligga där i ett eget rum och inte få gå ur sängen. Antar att jag får ringa efter ett bäcken om jag blir kissnödig, konstigt är det livet.

Men jag försöker att acceptera min slang och se den positivt, den skapar ju förlängning av mitt liv eller hur? Jag sa till maken att jag nog inte ännu fattar att det är mig det handlar om, psyket gör nog allt för att bädda in insikten. Det snurrar i skallen på mig vet inte om det är värmen eller njursvikten känner mig väldigt vinglig och överkänslig. Ett är säkert jag vill inte vara så här jag vill bli mig själv igen, snabbt helst direkt.

11 reaktioner på ”Yrsel och längtan efter mig själv

 1. Angeli skriver:

  Tänker på dej!
  Varit på väg att ringa din gube varje dag för att bara ge en hälsning men jag kan tänka mej att han har fullt upp ändå med att svar på alla samtal som ringer för att höra hur du mår, så jag låter bli! 🙂

  Skriver lite här istället.

  Såg vädret imorse, det ska bli svalare till helgen!! :-)(God nyhet)
  Janne ska övningsköra för första ggn imorn bitti! 🙂 (Spännande)

  Länktar till att få höra av dej igen men ingen press gumman!

  Massa kramar och som jag sagt förut: Vill du så kommer jag och kryper ner hos dej så gråter vi ihop.

  Men måste ge dej ett litet 🙂 innan jag sänder iväg kommentaren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s