Tjingeling

Känner mig så nöjd med mitt besök på sjukhuset, sjuksyrran är himla bra och jag känner att jag fick lite bra svar på sånt jag har funderat över. Nu kan jag duscha igen och det var nog så att jag kunde det för länge sedan men det blev väl någon slags kommunikationsmiss. Såren ser prima ut och jag ser fram emot att duscha ikväll för första gången sedan 24 juni.

Imorgon ska jag ringa och höra hur mina provsvar ser ut och det ska bli väldigt spännande.

Igår började Watson snorkla å det grövsta, han kippar efter andan och låter inte klok, rätt otäckt faktiskt, men vi har varit med förr och blev inte så rädda. Det kallas för noskvalster, denna gång hade vi tur att ha rätt tabletter hemma, så vi kunde sätta igång en kur på en gång. Idag har han varit med sina hundvakter, de ringde igår och undrade om maken inte skulle spela golf? Har ni saknat Watson frågade jag?

Det skulle de inte sticka under stol med så vi bestämde att han skulle vara hos dem idag när vi var på sjukhuset. Watson har haft det så bra hela dagen fått ligga ute i deras kollonilott och slöat.

Ikväll kommer min mamma över med blåbär och kantareller … 😉 tänk att hon orkar flänga runt i skogen och plocka och sen dela med sig. Kanske skulle dottern och fästmannen kika in på en fika lite senare, de ska titta på ett hus ikväll. Men jag är inte så säker på att de kommer, fästmannen donade med saker på deras loftgång och reste sig upp och slog skallen i den speciella tub som morgontidningen trycks in i på morgnarna. Stor bula och ett sår och som om inte det räckte så har han varit yr i bollen under dagen, en lindrig hjärnskakning tror vi att han har. Fick höra att marsipangrisen Tim har varit på Skansen idag och haft det väldigt spännande med alla djur att titta på.

Nu har vår ”odling” av ringblommor tagit sig på balkongen och de första blommorna börjar synas. Mandarinträdet jag fick av sonen med fästmö i födelsedagspresent har stått länge på balkongen och växer så det knakar. Vi har plockat många mandariner och stoppat i munnen, nya är på gång hela tiden.

Nu ringer mamma på dörren vi hörs!

2 kommentarer på “Tjingeling

  1. Tänk vad man kan uppskatta en dusch ändå. Fick du inte stora plastskydd självhäftande, för att linda in paketet i när man ska duscha? Gott med blåbär, måste ut och leta snart så man får slänga in lite i frysen. Imorgon ska vi syna nya marker för att leta både svamp och blåbär.
    Ha det så gott!
    Kram

  2. Nej jag fick inget plastskydd, jag lät mina bruna förband sitta kvar och så bytte jag när jag hade duschat. Det är ju plast över förbandet så jag antar att det räcker? Jag har hört från Kidneybönan att även hon har något sånt… men jag behandlas alltid annorlunda mot andra det har jag ju insett fast jag inte har något att klaga på för den delen just nu. Syrrorna har varit kanonbra sedan jag opererades.
    Jag som älskar att plocka svamp vet inte om jag orkar knata runt i skogen och böja mig upp och ner. Men kanske att vi sticker iväg en stund imorgon jag kan ju ta med min lilla stol så jag kan sätta mig när orken tryter. Jag är rätt pigg nu mot tidigare men kroppen är väldigt svag och syrran sa att sånt tar tid att hämta upp. Blir väl lagom till nästa operation kan jag tänka.
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s