7 reaktioner på ”Skriver inte mer än ”marsipangrisen”

 1. holm skriver:

  Man får aldrig nog av att titta på goa ungar,
  Jag tror marsipangrisen är lite lik farmor.
  Har prickat in din Stora dag 26/8 för böner uppåt.
  Kram

 2. livsglimtar skriver:

  På pricken … precis så känner jag att han påverkar mig, att jag sen känner stark kärlek och därmed blir starkare har varit det som jag har hängt mig i när dagarna har varit för tunga. Jag vill finnas till för honom genom åren, jag vill låna honom och ta med honom på äventyr med husbilen och allt man kan tänka sig i framtiden. Vi har böcker som vi ska läsa och fingerfärg ska vi hälla i hela badkaret, lera som ska formas osv
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s