Skolavslutning för måsbarn

rg_973560_m600

Senaste dagarna och kvällarna har det varit lite lugnare på måsfronten … tro de har varit på skolresa. De flesta har nu tränat sig i mås skratt så jag tror det drar ihop sig mot skolavslutning. Undrar om de här gänget kommer att komma tillbaka och boa på vårt tak nästa år när de får egna ungar?

Ikväll kommer marsipangrisen en stund för föräldrarna ska åka och titta på ett bord, sen ska vi passa honom på lördag för då ska föräldrarna vara på en loppis och försöka sälja sånt de inte använder. Jag säger bara Jaaaa när de frågar om barnvakt, för jag vet att jag inte kommer att träffa honom på ett par veckor när jag blir opererad. Nu är han ju som härligast med mycket skratt och bus.

Jag ska snart gå ner till min fotvårdare och vän L, det ser jag fram emot både att få fötterna skötta och att få höra vad hon har gjort på sista tiden. Imorgon ska jag till Huddinge och träffa narkosläkaren, usch så det pirrar i magen på mig när jag tänker på Huddinge. Nästa vecka ska vi göra korstest igen, de undersöker så att vi inte har någon infektion i kroppen och det gör mig nervös. De får ju inte hitta något hos varken Rosita eller mig.

Jag kommer att ha med mig en dator till sjukhuset så ni får hänga med dit. Jag ska be min dotter att gå in här och berätta om allt gick bra med själva operationen, för det tar nog några dagar innan jag är så pass att jag vill skriva i bloggen. Så vet ni hur det blir om ni vill se hur det går.

11 reaktioner på ”Skolavslutning för måsbarn

  1. Helena Palena skriver:

    Men oj så spännande. Törs man skriva så. Vägs ände närmar sig. Håller alla tummar och tår som går. Marsinpangrisen är så söt så söt. I eftermiddag ska jag ha tre busungar: Klara, 6 år, och hennes tvillingsyskon Axel och Ida, 3 år. Då blir det baluns. Dom ska få amerikanska pannkakor med mycket sirap till middag. Det gillar dom. Dom brukar skrika på dagis ”hos farmor får vi pannkakor som badar i sirap” när dagisfröknarna snålar på sockret när det severas pannkakor där.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s