Ikväll får vi se hur det blir med operationen

ForestEn strålande söndag, rena sommaren ute. Jag läste en artikel i DN om olika tillstånd man kan hamna i, det var en terapeut som berättade om negativa tillstånd som man kan dras med sedan länge. Hon tipsade om att man kan dra mungiporna lite uppåt så mår man lite bättre. Jag vet att det är så när man är deppig för det har jag prövat, nu sitter jag och småler för mig själv i hopp om att min ångest över hur det blir på onsdag ska släppa sitt grepp om mig en liten stund. är 

Igår var familjen här och det var en lyckad kväll, maken hade lagat så god mat det enda som var tråkigt var att jag fick hjärtklappning rätt länge så jag åt nästan inget och var tvungen att gå och lägga mig, större delen av besöket mådde jag skrutt, men sen kom jag igen och då var dottern och hennes fästman kvar. Marsipangrisen kryper för fullt och ställer sig nu upp överallt där han har något att hålla i. Klart att jag passade på att gosa lite men inte blev det så mycket som jag önskade. Nu fick alla sprita sig när de kom in för att inte ta med sig något jag inte vill ha. Ikväll ska min donator höra med skötaren om hon möjligen är frisk nog att börja jobba på tisdag. Det blir avgörande ikväll för hur det går, rätt svårt att slappna av kan jag tala om.

8 thoughts on “Ikväll får vi se hur det blir med operationen

  1. Vb skriver:

    Allvarligt skulle jag nog inskränkt besöken över huvudtaget, hur mycket dom ön spritar sig.Samtidigt fattar jag hur viktigt det är för dig.Det psykologen pratar om ingick i den terapin jag hade innan jag flyttade hit, man måste lära om hjärnan hur det är att verkligen le, hur musklerna ska hitta tillbaka i synapser och hjärnkontoret.Och det funkar kära Mags.
    Nu håller jag ännu mer krampaktigt i tummarna.

  2. Helena Palena skriver:

    Det där med att le funkar. Man känner sig i alla fall lite bättre. Ja, tänk hur det kan bli när många länkar i kedjan är inblandade. Vi får hoppas att inte fler blir sjuka. Men snart har du en ny njure. Och då blir allt så mycket bättre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s