Hej o hejdå för ett tag

Jag har bestämt mig för att låta maken ta hem datan igen för jag orkar inte som jag vill, tackar för alla hälsningar och kan säga att allt ännu går åt rätt håll, krea ligger på 84 för er som förstår. Väldigt bra behöver inte mäta det som dricks och kissas ut längre, nu är det bara att träna, gå och gå.

Kram vi hörs när jag kommer hem.

16 reaktioner på ”Hej o hejdå för ett tag

 1. Kusin Monica skriver:

  Vill gratulera dig till ditt nya liv.
  Krya på dig så hörs vi när du orkar.
  Har pratat med Siv idag.
  Kram till min kusin vitamin.

 2. Birgitta Alvskogen skriver:

  Äntlingen, äntligen, äntligen…

  Jag är så glad för din skull. så lång väntan och nu är du i mål. Ja kanske inte helt och hållet, men på god väg i alla fall. Din donator är en hjältinna. Och du är det med. Nu hoppas jag på snabb och fortsatt bättring och att du snart ska kunna leva livet som du vill igen. Jag är tänker på dig ofta och skickar läkande tankar.

  Många varsamma kramar kommer här från mig till dig maggan!

 3. turez skriver:

  Låter ganska sunt och det låter bra att allt går åt rätt håll. Så himla skönt. Hoppas du iaf hittar på något litet att göra, om du nu orkar det 😉 läsa massa skvallertidningar kanske 😉

 4. Anna skriver:

  När alla andra säger ”hej igen” till dig säger jag ”hej då” 🙂 Lycka till och roligt att träffa dig så där på grund av någon sysslings kusin 🙂 Hälsar donatorskan i rummet bredvid

 5. Anna-lena skriver:

  ANNA! Du har gett den största gåva en människa någonsin kan ge till en annan..du har gett liv.Vilken gåva kan vara större än den. Inte enbart för oss som får ta emot en så vacker och livsviktig gåva (har haft min njure i 13 år) utan också för våra nära och kära..våra barn som får behålla sin mamma,,mannen sin hustru..och alla syskon, vänner osv. Så vet att Du och alla andra som ger och gett bort ett organ ger något mycket stort och vackert. För vad är mer storslaget och vackert än att ha fått/få livet åter ..att få leva ännu ett tag med våra nära o kära.Varm kram till dig Anna och Tack för att DU finns och Tack alla andra som donerar organ.. att ni finns.

 6. livsglimtar skriver:

  Anna jag kan bara hålla med Anna-Lena … men du jag vill nog ha lite kontakt med dig, höra hur det går för er. Sen pratade jag med min mamma som var lika frågande som mig … men vi har nog varit dåliga på att hålla ordning på de yttre leden i släkten.
  Jag blev både väldigt glad och överraskad över att du hade skrivit till mig, jag hade nog velat prata mer med dig men det blev ju lite snöpligt när jag skulle få bandaget bytt.
  Varmaste kramen, ser dig framför mig i din vackra morgonrock innehållande en vacker kvinna.
  Här är min mailadress ellamags@hotmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s