Jag har satt besöksförbud på mig själv

Hem kom jag igår, skönt att sova i sin egen säng igen men jisses så trött jag är. Jag mår enligt alla tester utmärkt har bättre njurvärde (74) än min manliga sjuksköterska … helt makalöst.

Nu är det kroppen som är så trött, jag är fysiskt ett vrak och kommer att ta det mycket försiktigt tills jag kommer lite mer i form igen. Idag skulle jag bara vila men bestämde mig för att gå en sväng framför vårt hus. Vilket marathon det var för mig … pust!

Imorgon ska jag tillbaka till Huddinge och ta blodprov även på fredag ska jag dig och träffa läkaren på mottagningen Nu kommer det att bli ett evigt resande några månader och ta blodprov, vi håller på och kollar om min husläkarcentralens lab är ok för Huddinge i så fall kan jag ta prov där två gånger i veckan och bara landa hos Huddinge läkaren en gång var vecka, det låter som om jag kan leva  med det. På fredag ska de ta bort klamrarna på såret och det ska väl inte göra ont men jag är väldigt öm i såret och oroar mig lite, det där med klamrar låter inte så mjukt och skönt precis. Tänk att det gör så ont att vara uppskuren? Att ta sig upp och ner är värst, står man bara på fötterna kan man alltid hasa vidare.

Nu gäller det att inte ha bråttom bara ta det varligt.

19 kommentarer på “Jag har satt besöksförbud på mig själv

 1. Välkommen hem!
  Blir så glad när jag läser att du är hemma, kommer ihåg min egen hemgång förra året…
  Själv ska jag in på 1års kontroll i Huddinge den 12/10, ska ligga inne i 4 dagar då, suck. Men det skulle vara kul o träffa dig ifall du är där nåt då?

  Ha det gott nu och njut!

 2. Härligt att höra ifrån dig. Wow! Vilket krea du har! Livet arbetar verkligen för fullt inuti dig. Bra att du ställer upp på din kropp, den behöver hämta krafter efter allt den varit med om. Din kropp är inte vana att känna sån livskraft pulsera..kroppen har gått i slowmotion så länge att den måste få tid på sig att vänja sig och förstå att. ”Jippiiii..kullerbyttaglädje..jag mår finemang!” Men du..ni är på väg..du och din kropp.Livet väntar på er…allt är bra..tåla-mod är ordet för dagen Studsglada kramar

 3. Angeli …. åhh verkligen Grattis till Janne!!!
  Det tar sig som mordbrännaren sa ….:)
  Blommorna är så tjusiga i sina härliga höstfärger, tusen tack!
  Kram på er alla

 4. Nina jag vet inte alls vilka dagar och tider jag ska vara där men jag skriver upp ditt datum och håller koll på det så säger jag till ifall vi kan stöta ihop där. Jag låg i rum 8 …
  Kram

 5. Skönt att läsa att du är hemma igen.

  Klokt att sätta besöksförbud och jag hoppas att det löser sig så att du slipper fara allt för mycket.

  Ta hand om dig
  Kram

 6. Det var så länge sedan jag läste hos dig och så kommer jag in och möts av dessa fantastiska nyheter. Jag blir så väldigt väldigt glad! Nu håller jag tummarna för en lika fantastisk fortsättning. Många kramar från mig och stort lycka till! 🙂

 7. Skönt att du är hemma, och klokt att hålla sig med besöksförbud. Ta det lugnt är snart ett skällsord i min vokabulär för jag är så innerligt trött att göra det. Men snart ska det väl bli ändring. En dag i taget! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s