Väderprat och gnäll

1197691sdrgoler7d

En dag som varit mest bortkastad, vaknade med huvudvärk och tog direkt en tablett hur kul start är det? Sen när huvudvärken la sig så fick jag förkänning av migrän vilket jag har fått några gånger sedan operationen Så det blev till att ringa sonen och säga att de inte kunde komma hit idag. Men han skulle dona i gamla lägenheten och dök upp iallafall på eftermiddagen.

En dag full av flåsningar och orkeslöshet, tänkte till ett tag och tog efter det tryck och puls. Trycket var lågt men pulsen låg på 112 så nu vet jag varför jag flåsar, förbaskade hjärtklappning. Ska ta upp det hela på fredag se om njurläkaren kan skriva ut en ny sorts betablockerare. Vet inte vad jag ska göra annars får ju inte ett dugg normalt gjort med det här flåset. Fick plötsligt 144 i puls en kväll bara så där tvärt av …. usch det var jobbigt.

Nu ska jag reta mig på vädertjänst på TV4 har ni hört att flera av dem säger måln istället för moln och som om inte det räcker så har de börjat säga blåst, med ett väldigt kort å och betonat s. Vad sjutton säger de så för? Som om det vore ett modeord där alla härmar varandra. Det var dagens gnäll …

13 reaktioner på ”Väderprat och gnäll

 1. Kidneybönan skriver:

  Om du får något bra svar på vad hjärtklappningen kommer sig av så får du gärna berätta det för mig. Hoppas att läkarna får bukt med den snart.

  Jag säger för övrigt mååln och blååst. Läser väderprognoserna i lokaltidningen så slipper jag bry mig om olika uttal 🙂

 2. Smörbollen skriver:

  Skönt att få gnälla lite ibland!
  Hoppas allt går bra hos läkaren så att det blir ordning på hjärtklappningen.

  Ps. Nu hojtar jag till dig om att jag har tagit det där språnget, gaah! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s