Regndans

1965838te4ghz9r5xEgentligen bryr jag mig inte ett dugg om att det regnar, det är bara så skönt med gråväder och mycket regn. Här har jag tänt många värmeljus och letat upp en del garner för att  börja på en sjal i restgarner. Men se det är ett friskhetstecken för mig att börja rota i garner och mönster. Maken blev väldigt imponerad och själv tar jag det lite enkelt, få se hur många varv jag orkar sticka. Jag har börjat även denna dag med migrän och värktabletter fick lägga mig och sova i nästan samma stund jag klev upp. Jag hoppas verkligen att biverkningen ger med sig, läkaren ville inte göra något åt det hela ännu utan avvakta och se.

När det gäller hjärtklappningen så har jag fått ta starkare tabletter och jag hoppas så att det ska räcka, tiden lär väl visa på hur det blir. Om de inte får ordning på det så vill hon lägga in mig på observation några dagar med en sån där hjärtmonitor inkopplad. Näääää säger jag vill inte, ser ni hur jag stampar med foten i golvet som en fyraåring. Jag ska egentligen må bättre än jag gör nu sa hon, nu ska jag ju kunna börja njuta av att allt har gått bra och att alla mina värden är så fina. OM det inte var för hjärtklappningen och migränen då …

Nu säger maken att det är dags att äta middag … jag har lyckats lura till mig kräftor och krabba igen. Ni tror väl inte att det finns annat på min meny och det är nästa så jag själv undrar, men jag längtar så efter sånt hela tiden. Kanske är det något i skaldjur som min kropp behöver extra av just nu?

Skön helg på er alla

Delta i diskussionen

4 kommentarer

 1. Men det är ju så gott med skaldjur och säkert nyttigt. Det ska du unna dig.
  Hoppas det blir ordning på skallen och hjärtat snart.

  Kram

 2. Härligt att du hittat lusten till stickningen!! Det är ju så kul, rogivande, trevligt osv osv. För mig hjälper det när jag har migrän men det har jag nog sagt förut.

  Självklart kämpar vi vidare!! Annars kan vi ju inte träffas och sticka :=)

  Kram
  Boel

 3. Regn är bland det bästa jag vet, luften känns så syrerik och frisk. När jag var liten sprang jag ut och lekte när det regnade, medan de andra barnen sprang in. 🙂

  Jobbigt med migränen, hoppas du slipper det och hjärtklappningen snart, håller tummarna!
  Jag har också varit förföljd av migrän i några dagar nu. Maken har bunkrat upp med min migränmat; salta chips, vindruvor och mineralvatten. Det gör gott för knoppen, men inte lika gott för kroppen. Och med detta usla rim önskar jag dig en trevlig söndag! Kram! 😉

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: