Funderingar

Marsipangrisen för några månader sedan
Marsipangrisen för några månader sedan

Otålig är jag på min kropp, jag funderar och oroar mig över vad det är som inte  funkar där inne? Hjärtat har inte riktigt lugnat sig och jag har konstig andning som om andningen hackar sig fram då och då. Den andningen har jag haft förr och aldrig fattat vad den beror på. Migränen har hållit sig undan nu i två dagar så jag håller tummarna för att den inte bryter ut fler gånger utan kanske bara hovrar i skallen utan att sätta igång och det kan jag leva med.

Jag vill och behöver komma igång rent fysiskt lite mer, men med hjärtklappningen som gör mig knäsvag och svimfärdig blir det inte så mycket som jag har tänkt. Det blir banne mig inte ett dugg och jag önskar att jag kunde prata med någon som har gått igenom samma som mig. Någon som inte bara blev pigg som en nötskrika och direkt efter operation började jobba heltid som om inget har hänt. Det här stressar mig otroligt mycket då jag faktiskt är en sån som vill vara duktig och komma igång med saker. Att bara gå här och inte förstå om det är normalt att må så här eller om det verkligen är fel på mitt hjärta, klart att det är fel på det. Men jag menar om det har blivit sämre efter operation eller av medicinerna jag äter eller påverkat av både de sakerna.
Nu ska jag ta och äta lite lunch.

13 thoughts on “Funderingar

  1. violen alias HarrietN skriver:

    Lågt blodtryck ger ju också hjärtklappning då hjärtat jobbar som bara den för att hålla uppe trycket. Trots allt det kan vara så tycker jag ändå att du verkligen ska se till att få hjärtat ordentligt undersökt , det kan vara stressen att inte veta vad det är som ger dig hjärtklappning. Hjärtat är en känslig manick, reagerar på allt möjligt har jag märkt.

  2. Znogge skriver:

    Kan inte råda dig heller men min spontana tanke är att du ska prata med din läkare.

    Kram och lycka till med återhämtandet!

    Så söt han är den lille 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s